שלום מיכל

blackcat2

New member
../images/Emo9.gifשלום מיכל

קראתי את מאמרך על נומרולוגיה וזוגיות ויש לי מספר שאלות ברשותך: 1.האם זיווגי תיקון הם מה שנחשב קארמה? 2. במאמרך אמרת ואני מצטטת "זיווגי התיקון הם זיווגים קשים ומבוססים על חובות מגלגולים קודמים בין בני הזוג. סביר להניח שאם יעשה התיקון בין בני הזוג הם ימצאו עצמם "פרודים" במשך התהליך, אלא אם הם יסיימו את התיקון ויוכלו להתקדם במסלול לעבר תיקוני שמים." לא כ"כ ברור לי החלק המודגש במשפט המדובר. האם זיווגי תיקון לא יכולים להסתיים בנישואים ארוכים וטובים? ומה קורה כאשר קשר בין בני זוג הנחשבים למעשה לזיווג תיקון מתחיל ומסתיים מספר פעמים (קרי און אנד אוף). האם זה מעיד על כך שטרם הושלם המסלול? 3. האם דרך ספר הקבלה עצמו ניתן לדעת על כל זיווג נתון? האם יש דרך למצוא תשובות על חיי הפרט בספר המקודש הזה? 4. את נתת הסבר לגבי השמות מיכל ואורלי ועל הדימויים המתבקשים נוכח שמותיהם על מנת להקל על נסיבות הזוגיות ולהקל בכלל בגישתן לחיים. היכן ניתן למצוא את המשמעות הפרטנית המתבקשת של כל אותיות הא"ב? לדוגמא, שמי הוא שגית. היכן אני יכולה למצוא את המשמעות הטמונה בשמי ובשם אנשים אחרים? אשמח לשמוע ממך ותודה על תשומת ה-

תודה רבה לך שגית על השאלות../images/Emo140.gif

תשובות מהסוג ששאלת אני מעדיפה לתת פנים אל פנים. זאת לא התחמקות אלא השאלות שלך מראות לי כאן על מה שהוא שלא מתאים לחשוף מעל דפי האינטרנט. לכן אענה רק על חלק משאלותיך. מה זו בכלל קארמה? גורל? אם כך אני לא מאמינה בגורל. אני מאמינה בתכנית האלוהית ולנו התור נשמות בתוך גוף יש יכולת להשפיע על הגורל שלנו וכל רגע לבחור לעצמנו מסלול חדש וגורל חדש. ברגע שאנו בוחרים להחליף מחשבה לא טובה במחשבה חיובית מיד שיננו את המציאות ואת הגורל שלנו. כמו שאני מקפידה לאמר שלכל אחד יש את זכות הבחירה בכל רגע ורגע נתון. לכן זווגי התיקון על פי הגדרתי והבנתי הם לא קארמה, הם מה שהוא לא סגור מן העבר. נניח בני זוג שהיו נשואים בגלגול קודם אפילו בהיפוך תפקידים ונישואיהם הסתימו בדרך לא יפה, לא מושלמת או נקטעו באיבם, חוזרים להתגלגל שוב כזווג. יכול להיות שבעבר הבעל היה בוגד קבוע באישתו והיום הוא קיבל אישה שכל הזמן בוגדת בו. מן הסדר תשלומים שכזה, הוא מקבל בדיוק את מה שהוא עשה. איך יטפלו בני הזוג בקשר כזה? סוגיה. סביר להניח שברגע שהכל יהיה גלוי הם יפרדו או שיבחרו להתעלות מעל המצב הקיים ולטפל בזוגיות שלהם בעזרת איש מקצוע... זווגי תיקון יכולים להמשך עשרות שנים, הקשר לא יהיה נעים ולא טוב, שני בני הזוג יחיו בסבל תמידי, או שיתעוררו לתוך מודעות עצמית. זווג תיקון שמתחיל ומסתיים כל הזמן מראה על בעיתיות לא קלה.. חרדות ופחדים ששמם "חרדת- נטישה" בעבר מי מבני הזוג פשוט נטש את הקשר ולכן ככה זה נראה, און אוף, הפחד שמה במציאות העכשוית תהיה שוב נטישה אמיתית בשידור חוזר. ומתוך הפחד צומחת סיטואציה קבועה שבאה והולכת בשם: "חרדת נטישה כרונית"...מכאן ברור שהמסלול לא הושלם ואם לא יטופל הקשר המסלול לא יושלם. לא כל אחד מורשה לקבל את הסודות והצפנים של זווגי הזווגים. אלוהים הוא המזווג את הזווגים. בהחלט ניתן ללמוד על חיי הפרט בספר הזהר, צריך לדעת קצת ארמית ראש פתוח וגמישות בחשיבה וסבלנות והמון המון סבלנות. משמעות פרטנית על כל שם ושם בצורה שתארתי לא מצויי במקורות או בכל ספרות כתובה. זה מצוי בראשי ואת השיט התבוננות זו אני מלמדת את אלו שבוחרים בי כמורה ומוכנים להיות תלמידי. אולי בעתיד אוציא ספר המפרט שמות בצורה זו... לגבי משמעות שמך אני מעדיפה שתפגשי איתי לא סתם במאמר דברתי על השם מיכל שהוא שמי כדי לא לפגוע בפרטיות של אף אחד. קבלי חיבוק

blackcat2

New member
הי מיכל. תודה על תשובתך ו...../images/Emo140.gif

רציתי לשאול שאלה נוספת. במאמרך את אומרת כי לאלו המבקשים זוגיות כדאי לבקש את בקשתם לאחר שהביטו בנר במשך דקה לפחות ובסמיכות לו הניחו קערה עם מים. ואני תהיתי אם ניתן לעשות טקס זה מול מבער בו הנר מצוי למעשה מתחת לקערית קטנטנה של מים (בו מניחים את התמצית הריחנית)
. אני רוצה לעשות את הטקס אותו את מציעה ולא הייתי רוצה "לפספס" בגלל אי דיוק בפרטי התהליך.
תודה רבה.

היי יקרה יש לך טעות קטנה בהבנה

אני בקשתי להדליק נר קטן מימינו באלכסון מעלה כוסית קטנה של מים ם מעט מלח בצד השמאלי שלו באלכסון שמאלה להדליק מרווה או כל קטורת אחרת. אנו יוצרים משולש שקודקודו כלפי מטה והנר מצוי בקודקוד זה. לעניננו המבער לא מתאים לי, זה שלוב קצת מעוות למה שאני מרגישה. למשולש האנרגטי שהצעתי יש המון כוח, חבל להפוך אותו לקו ישר אחד. מקווה שהבנת את התאור שנתתי. תנסי לדמיין את הנר כמזבח. את המים כמי מעינות המקדש ואת המרווה כקטורת הריחנית ומסירת האנרגיות השליליות. אש + מים = שמיים בהצלחה עם התובנות

blackcat2

New member
או אה. חתיכת אדריכלות../images/Emo8.gif

אנסה לראות איך אני מתארגנת על זה.

blackcat2

New member
מיכל. התארגנתי על רעיון../images/Emo24.gif

יש לי שני פמוטים גבוהים של טוליפים. באחד אשים מים, באחר אניח מרווה או קטורת. במרכז יעמוד נר נמוך. זה המשולש שלי. אמשיך לעדכן. בי

dgan

New member
שאלה נוספת בנושא.. ../images/Emo24.gif

האם ייתכן אדם שאין לו זיווג? אדם שכל "גילגוליו" היה לבד.. למשל אולי נזיר.. שהיום אינו מאמין באותה אמונה?

היי דגנית באמת לא יודעת?

אם את חושבת כך ואת מרגישה ככה יתכן שזה נכון. בד\גדול אני מאמינה שבכל אחד ואחד מאיתנו יש את החלק הזכרי והחלרק הנקבי שניהם רוצים להיות בשלמות. זווג הוא דבר אלוהי והיה מאז בריאת העולם. הנפרדות קרתה במועד מאוחר יותר. אני באופן אישי מאמינה שלכל אדם יש את הזווג שלו ואפילו יותר מאחד...

dgan

New member
תיאורטית אני מאמינה שלכל אחד יש

את הזיווג שלו.. פשוט קשה למצוא אותו.. יום נפלא
דגנית

למעלה