שלום לכם

../images/Emo9.gifשלום לכם

אני חובבת פאזלים מושבעת. ומשום מה לא חשבתי בכלל שיש אתר גם לפאזלים אז אני שמחה לראות שזהו תחביב מוכר, בחוג חבריי אף אחד לא משתגע על פאזלים. שאלה לי אליכם, אתם מעדיפים לקנות פאזלים או לחבר פאזלים באתרי משחקים? מה אתם עושים עם כל הפאזלים שאתם קונים? הרי בסופו של דבר לא נשאר מקום....
לא קניתי יותר מדי פאזלים בימי חיי אבל יש לי פאזל גמור שמחכה למיסגור. יש המלצות לגבי חנות מיסגור זולה באזור ת"א? תודה ויום נפלא!

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אני אוהבת לעשות פאזלים שאני קונה ולא באינטרנט בד"כ אני אוהבת להרגיש את החלקים ולראות איך הכל מתחבר. חלק אני ממסגרת וחלק חוזרים לקופסא. יש פאזלים שאני אוהבת במיוחד וכבר הרכבתי אותם יותר מפעם אחת...

תודה רבה ../images/Emo140.gif

אני גם כן מעדיפה את המוחשי על הוורטואל, אך מפאת חוסר תקציב לא יכולה להרשות לעצמי לקנות פאזלים גדולים כרגע שגם כן די יקרים. (כמובן מעדיפה יותר מ-2000 חלקים).. אז מסתפקים באתרים והורסים ת'עיניים..

שלום לך צפצולה

אם כוונתך לאתר משחקים וורטואלי אז יש לי אתר מומלץ שאני די חורשת, אבל הבעיה שאין יותר מ-154 חלקים של המשחק הקלאסי. אך יש שם גם מגוון של חלקים משוגעים. סה"כ אתר חביב ביותר למי שנאלץ לחכות לקניית הפאזל הקרוב..
http://www.jigzone.com/

יש משחק להרכבת פאזלים שנקרא big-jig

משחק מחשב שמדמה בצורה הכי אותנטית שניתן, הרכבת פאזלים אמיתית. כולל 2 מצעים מתחלפים להרכבה, קופסאות למיון צבעים, החלפת צבעי רקע ועוד אפשרויות. ניתן להרכיב שם עד 950 חלקים, ויש בחירה בין חלקים קלאסיים (קשה) ומודרניים, וגם ניתן לבחור אם ניתן לסובב את החלקים (מה שהופך את הפאזל לממש קשה). הורדת המשחק אגב היא בחינם, ובכל שבוע ביום ראשון מתפרסם פאזל חדש להורדה בחינם. אצלי יש מאגר עם המון תמונות שמתאימות למשחק, ואשמח לשלוח למי שירצה. בעיניי זה משחק ההרכבה הממוחשב הכי טוב שקיים, לדעתי מי שכתבה אותו היא פריקית פאזלים בעצמה. כתובת האתר להורדה: www.lenagames.com שם המשחק (יש שם כמה) - bigjig. ואגב, סליחה שלא הצגתי את עצמי, אני יעל, ואני קוראת את הפורום הזה מיום הקמתו למרות שלא כתבתי בו אף פעם. מאוד אוהבת פאזלים, אבל אין לי מקום בבית להרכיב. אז עד שיהיה לי מקום, אני נהנית מהרכבת פאזלים במחשב ולקרוא כאן בפורום. נעים להכיר

למעלה