שלום לכולם

shirnir1

New member
../images/Emo9.gif שלום לכולם

באתי לבדוק, ועד כה נעם לי מה שקראתי, והחלטתי לחשוף את עצמנו: זוג צעיר (יחסית), טרי-טרי במודיעין (חודש זה טרי, נכון?
) ועדיין בחיתולי ההיכרות עם העיר ואנשיה, שעד כה נעמו לנו מאוד גם כן. בכל מקרה - נשמח לעדכן ולהתעדכן, ולהשתתף באירועי הפורום, שנראים מגוונים ומעניינים... בינתיים - שיהיה לכולנו יום מקסים!

d a l i a l

New member
שלום גם לך וברוכים הבאים../images/Emo140.gif

חברים...לא יפה...
הבחורה שולחת פה הודעה ואף אחד לא מתייחס... איפה ועדת הקליטה שלנו
למה היא לא מתפקדת
שיר - אני מאחלת לך ולבן זוגך חיים נעימים פה במודיעין. הגעת למקום הנכון...

shirnir1

New member
חן חן על תשומת הלב ../images/Emo13.gif

דליה, אכן, לרגע קט-קטן הרגשתי מקופחת (כמו שאמרו בפרק הבלתי נשכח של זהו זה "סרט עברי" - אנא קפוח!), אולם לאור התגובות המלבבות שחיש קל הגיעו - כל תחושת הקיפוח פינתה מקומה לחיוך ולהרגשה טובה... הרבה תודה, וניפגש מעל דפי הפורום!

d a l i a l

New member
../images/Emo45.gif

אני מקווה שניפגש בעוד הזדמנויות, כמו בצ'אט (אם את ציפור לילה ואוהבת קפה...) או במפגשי הפורום שאנחנו מקיימים אחת ל...

shirnir1

New member
ציפור לילה, הא?../images/Emo6.gif

פעם הייתי כזאת, אבל כנראה שמזדקנים.. היום, אחרי 10-11 שעות עבודה ביום (כולל נסיעות, לא צריך להגזים..
) אני נרדמת מול הטלוויזיה על כתפו של בן זוגי שיחיה כבר ב-22:00-22:30..
. אבל בהחלט אשמח לקחת חלק, בשמי ובשם שיחיה, בשיחות הערות המתנהלות כאן ומי יודע? אולי גם נצליח להסיר את חומות הביישנות ולהצטרף למפגשים שנשמעים נחמדים עד מאוד...

yoelth

New member
באופן רגיל יש כאן מבחני קבלה. אבל..

מי שמצטט את "זהו זה" וכותב 2-3 שורות כל-כך נעימות, מתקבל לאלתר....

shirnir1

New member
../images/Emo45.gif העלית לי חיוך מאוזן לאוזן...

"זהו זה" היא הסטייה שלי.. חשבתי אפילו לעשות מרתון תוכניות יום אחד.. (כן, כן, יש לי אי אילו פרקים ישנים ואהובים על קלטות וידיאו מאובקות
)

למעלה