שלום לכולם...

מ ק 77

New member
../images/Emo9.gifשלום לכולם...

רציתי לשלוח מסר ספציפי לEVE Lights אבל משום מה לא הצלחתי... רציתי לשאול אותך מה לך ולבה"ד 7? ובנוסף, אם מישהי שמכנה את עצמה Tommy girl עדיין חברה בפורום?

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo32.gifעזרה בנושא גלולות!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עד כמה נוראי יהיה לוותר על ההפסקה ולהמשיך לחפיסה הבאה? פשוט נתנו לי תאריך לרגילה שאני יכולה לקחת, ואנחנו נוסעים לצימר וזה נופל לי בדיוק על המחזור.

little shorty

New member
אמממ

האמת שעשיתי את זה רק פעם אחת והיה בסדר גמור. כל עוד את לא עושה את זה בתדירות אני חושבת שזה בסדר... לא כזה נורא.

Oo The Gush Oo

New member
טוב, אז עוד שאלה!

במידה ופיספסתי יותר מגלולה אחת, כמה זמן צריך לחכות עד שיהיה הגנה שוב?

GoOni

New member
תתקשרי לגניקולוג שלך,

אני פעם פספסתי אחת והוא אמר לי שרק אם שוכחים שלוש ומעלה זה דופק את ההגנה.. אבל נראה לי שזה תלוי בסוג.

Mooa-Numi

New member
../images/Emo32.gifאיך אני מעלימה סימנים כחולים?

לא היקיז או כאלה דברים, סימנים כחולים נטו, ממכות. יש לי כאלו כל הרגליים והם חייבים להעלם (אם לא לדהות קצת) עד יום שבת. משהו לשים עליהם, לטשטש אותם קצת.. יש רעיון?

EVE Lights

New member
לא חושבת שיש דרך.

סימנים כחולים מטבעם משנים צבע ומבהירים תוך כמה ימים. נראה לי שעד שבת הם קצת יתבהרו..

../images/Emo32.gifחיילות!

שאלה לי אליכן- במידה והיו נותנים לכן אפשרות להעביר למפקד בסיס שלכן חוות דעת על הבסיס, בידיעה שהוא באמת הולך לקרוא את זה ולהשתמש בזה, מה הייתן כותבות? הכוונה היא נקודות לגבי הבסיס עצמו, לא לגבי המפקדים שלכם, או החיילים שאתכם בגדוד וכו' נק' שיפור ונק' שימור על הבסיס שלכן, שוטו.

רייל

New member
../images/Emo32.gif

אני עכשיו במרפסת עם הלפטופ, חפיסת סיגריות קאמל, מצית, וכוס קפה חזק ביד שמאל. טוב, נגמר הקפה בזה הרגע. אייקון לא היטיב עמי, אבל בכל מקרה למדתי הרבה דברים מזה. כשאתה נמצא במצב כזה פגיע כמו שנמצאתי באייקון אתה לומד מי החברים שלך, או לפחות מי יעמוד לצידך כשאתה באמת צריך אותו. אז כרגע אני הכי שמחה בעולם על ההחלטה שרק עם דניאל אני טסה לברלין, ושלא צירפנו אף אחד אחר לטיול המשוגע שלנו. וכרגע אין לי כוח לדבר עם מגי, בשבילה, כרגע, אני לא ערה. אני ישנה. ובשביל האנשים שמתקשרים אליי לפלאפון, המס' שלא שמורים לי בפלאפון, יכול להיות שאני מסננת, יכול להיות שלא. כרגע הייתי אמורה להיות בארוחה משפחתית מורחבת עם המשפחה מחולון. אבל ההורים לאחרונה החליטה להבין את הסלידה הנוראית שלי מהמשפחה והרשו לי להבריז מכל הארוחות המשפחתיות האלו בזמן האחרון. זה עושה אותי שלווה יותר, כי אני יודעת שהארוחה הזו הייתה יכולה להיות הקש שישבור את גב הגמל, את גבי שלי. ואני שומעת את 'חרב דמוקלס' של נועם רותם בלופים (שבמקור באנגלית הוא של לו ריד), וזה שיר כל כך כל כך יפה. אני רוצה את הדיסק שלו. חזרתי לצייר. והגעתי למסקנה שאני הכי נהנת לצייר בצבעי פסטל, או בפחם צבעוני, זה כל כך צבעוני, זה כל כך כיף. וקניתי מצלמה חד פעמית וזה גם כיף. והיום בלילה אני לוקחת רכבת לתל אביב והולכת לרוקי אייקון, עדיין לא בטוחה מה אלבש, ופוגשת את יוני. בטח אצטרך כמה בירות בשביל להתמודד עם מגי. אין לי כוח, בא לי להעלים את כל זה, את כל השבוע הנוראי הזה, את כל הבדידות הזו. ואני חושבת שאמרתי את כל מה שיש לי לאמר, ושאני אהיה בסדר. אני מקווה שתהיה שביתה, כך יהיה לי יותר זמן עכשיו לתכנן באמת את הטיול לברלין. ואולי אפילו לעבוד ולהצליח לקחת איתי גם כסף לביזבוזים, שלא היה מסכנה שם. שיהיה בוקר טוב לי, וכולנו, ויום נפלא. אולי אלבש את השמלה החומה? אוף, כל הבגדים שלי בכביסה. בא לי בירה. (למשחק הניחושים הזה יש כללים משלו ולא תמיד טוב מנצח - או שכן, או שלא)

ShiRa1101

New member
../images/Emo32.gifמה עושים כשידיד

לוחש לך שהוא אוהב אותך וחברה הכי טובה שלך דלוקה עליו ?

yaeli87

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo13.gif

אוקיי,נראה לי שסופית נפרדנו. כאילו החלטתי שאני ממש לא יכולה יותר עם הפיצול אישיות הדפוק הזה. עם המצבי רוח. דקה אחת זה- יואו אני כ"כ אוהב אותך,דקה אחרי זה כאילו אני ה-אויבת. מספיק. אז דיברתי איתו,כמובן שהוא במצב רוח עצבני ודכאוני ואמרתי לו שאני צריכה לחשוב [אחרי 20 דק' של ריבים על פרופורציות ומצבי רוח] אז הוא אמר- אין לחשוב,כן כן לא לא,אז אמרתי לו שאני לא יודעת ואני צריכה לחשוב אז הוא אמר שאם ככה מבחינתו זה לא,אז אמרתי סבבה,אז לא. הוא אמר שהוא הולך לישון,אמרתי לילה טוב וניתקתי יפה. עכשיו יש לי הקלה מטורפת! כאילו,נפל לי האסימון סוף סוף תודה לאל...הבנתי תודה לאל שמגיע לי משהו פי 1000 יותר טוב ויותר מבין ויותר אכפתי מאשר אחד שאני אומרת לו מה אני מרגישה והוא עונה על זה "זה לא מעניין אותי." או מישהו שיגיד לי שאני יפה ומדהימה ולא כל שניה יגיד לי "וואי השמנת הא?" או שיקרא לי "שמנה" ועוד ליד אנשים. אז לא מתאים לי את זה יותר. והאמת, אחרי מה שהוא עשה לי עם האקס שלי,שהוא התקשר אליו ואמר לו שיזהר ואם הוא יתקרב אליי שוב הוא יהרוג אותו או משהו והוא עשה מזה שהאקס רוצה לחזור אליי,שזה הדבר הכי חמוד ותמים בעולם ועזבו את זה שאני לא רוצה גם וגם אמרתי לו שיש לי חבר והוא אמר לי סבבה העיקר שיהיה לי טוב והיה הכי מקסים בעולם,אז לאיים עליו?? הוא מחק לי מהחיים קשר של 5 שנים עם בן אדם שגם כשכעסתי עליו היה מאד חשוב לי. אז מהקטע הזה בערך ירד לי ממנו. ואז כל המצבי רוח,והשומנים,והעצבים... ופתאום נופל האסימון שכל השנה הזאת רק *אני* כאילו השקעתי,באתי אליו בלילה ברכבות,נגררתי באוטובוסים,הלכתי לחתונות,ישבתי בבית כשמה שרציתי לעשות זה רק לצאת,בכיתי מלא,אכלתי אוכל לא טעים [
] ומה הוא עשה בשבילי? פה ושם קנה לי משהו ושלח לי הודעות שהוא אוהב אותי והפתיע אותי בהופעה? די! זה לא פייר. כאילו,בן אדם לא מעניין אותך איפה החברה שלך גרה? לא מעניין אותך איך החיים שלה נראים? לא מעניין אותך להכיר את הסובבים אותה,את האנשים שהיא אוהבת? אז סיימנו,לא יודעת אם בטוב או ברע...לפני איך שהוא ענה והגיב אז יש מצב שרע... אבל אולי יבין שאני ממש חסרה לו וזה וירדוף ויראה נכונות ויראה שהוא באמת מצטער ולא סתם ישלח הודעה שהוא מצטער ולא באמת יתכוון אליה. אז סליחה שחפרתי,הייתי באמת צריכה לפרוק...היה טוב. קראת? שרשרי איזה חיוך,זה הזמן!!!

Small talk

New member
../images/Emo13.gif

אני באמת שמחה שהבנת שמגיע לך פי מליון יותר טוב ממנו.

למעלה