שלום לכולם....

blossomgirl

New member
../images/Emo9.gifשלום לכולם....../images/Emo24.gif

כמו ששמתם לב אני לא כותבת פה,אבל בכל זאת יש לי שאלה חשובה.....איפה ניתן להשיג את התקליט(!) הראשון של אירוסמית (dream on אם אני לא טועה), בכל אופן בכלל תקליטים שלהם, באיזור תל אביב. האמת שגם אמרו לי שיש איזו חנות דיסקים באבן גבירול( תל אביב) שמוכרים שם גם תקליטים. אז אם מישהו יודע אז תודה מראש
נ.ב. וכמה התקליט עולה ,פלוס מינוס.

AeroTom

New member
ככה:

דבר הראשון האלבום הראשון של אירוסמית' נקרא Aerosmith ולא Dream On (אבל כמובן השיר נמצא באלבום). באיזור ת"א יש כמה וכמה חנויות של יד שניה שיש להם תקליטים כמו: החור בשחור off the record הקומה ה-13 ועוד... שווה לבדוק מדי פעם אם יש של אירוסמית' אבל את האלבום הראשון לצערי אין באיזור ת"א כרגע (בכלל אין כרגע תקליטים שלהם באיזור נכון לתאריך של יום ראשון האחרון) אבל החנויות תמיד מקבלות עוד דברים ככה ששווה לעשות סבב בדיקות כל כמה זמן ולחפש. לגבי מחיר-זה תלוי בחנות וזה תלוי במצב התקליט.זה יכול לעלות 30,40 ש"ח עד 100 ואפילו יותר... שיהיה לך בהצלחה במציאה ואם את נתקלת בתקליטים של הלהקה כמובן שנשמח אם תכתבי לנו פה מה ראית ואיפה.

blossomgirl

New member
וואו....תודה על התגובה המהירה( מאד)

טוב אז תודה על התגובה .....אבל אם תוכל רק להגיד לי איפה נמצאות החנויות ( בערך) כדי שאני אוכל להגיע לשם ולברר......

AeroTom

New member
אוקי-

החור בשחור נמצאת בשלמה המלך 5 (לא רחוק מהסנטר) off the record נמצאת בדיזינגוף 90 (ליד הכיכר) אני לא זוכר בעל פה כתובות אחרות של חנויות יד שניה באיזור אבל יש כמה באיזור של שינקין כמו הקומה ה-13,וגם שם יש את האוזן השלישית שגם להם יש דיסקים יד שניה וקצת תקליטים. כמו שאמרתי-כרגע אין בהם תקליטים של אירו אבל כמובן אם תמצאי משהו תודיעי לנו מה יש ואיפה.

the freaky girl

New member
D:

תקליט=דיסק?
כי אם כן.. אני זוכרת שכשהיינו ב"בית האופרה" (??) בת"א, שם ליד הים, יש שם חנות טוואר ראקורדס אם אני לא טועה, ושם ראינו 3 דיסקים ב-100... והיו שם את הדיסק Aerosmith ואם אני לא טועה היה גם Draw the line ובטח יש עוד..
יש כמעט בכל חנות דיסקים שהייתי בה..
סתם מזל?

AeroTom

New member
היא מדברת על תקליטים...

ה-3 דיסקים שאת מתכוונת אליהם נסטיה הם 2 האלבומים הראשונים: Aerosmith ו-Get your wings ואלבום הלייב- Live Bootleg שלושתם נמצאים כרגע ברבבות עותקים בארץ במבצע של סדרת תפוז (אחד ב-40 ש"ח,3 ב-100)

כמה דברים + הסבר לנסטיה

כודם כול את יכולה לימצוא וליקנות אותם בכול טאוור רקורדס כי המיבצה זה שמה ותקליט = plastinka כלומר הדבר השחור והעגול הזה שפעם הקליטו עליו שירים. ואם כבר אני מדבר אל תקליטים בטיול חיפאי אתמול הגעתי למרכז חורב בחיפה שנימצע אל הכרמל. יש שמה חנות בשם 'תקליטי חורב' שהיא אחת מהחנויות היותר וותיקות בחיפה יש את גאט א גריפ ב 46 שקל, האנטולוגיה ב 100 שקל ביג וואנס ב 70 שקל ואת בובוב ב 80 שקל כמו כן המוחר אמר לי שאם הייתי בא ליפני 12 שנה היה אפשר ליקנות אצלו הרבה מאוד תקליטים של אירוסמית שהוא מחר... ששאלתי אותו אם הוא מוכן להזמין בשבילי הוא סירב.

the freaky girl

New member
../images/Emo12.gif

אז יש לי תקליט אחד מימי התותח אבל של רוד סטיוארט.. :O מוזר..
אהה.. אלכס, מתי אתה מתגייס?

AeroTom

New member
תמיד מנסים למצוא...

אבל אני עוד בספק אם אני אמצא פה תקליטים שחסר לי.זה נהיה כבר די קשה,מאז שקניתי את Toys (במפגש הלפני אחרון בסנטר) לא מצאתי תקליטים...אבל לא מפסיקים לחפש.

למעלה