שאלון קצר...! משעמם לי! ניקי או ליאן? סער או תום? מיטל או ליאן? חחח משעמם לי כל כך... אה ואני חדשה!
K khzh120 New member 10/6/07 #1 ../images/Emo9.gifשאלון קצר...! משעמם לי! ניקי או ליאן? סער או תום? מיטל או ליאן? חחח משעמם לי כל כך... אה ואני חדשה!
../images/Emo9.gifשאלון קצר...! משעמם לי! ניקי או ליאן? סער או תום? מיטל או ליאן? חחח משעמם לי כל כך... אה ואני חדשה!
K khzh120 New member 10/6/07 #2 עונה לעצמי../images/Emo13.gif ניקי או ליאן? ניקי סער או תום? תום מיטל או ליאן? חיחי אני יודעת ששאלה מטומטמת אבל... מיטל
עונה לעצמי../images/Emo13.gif ניקי או ליאן? ניקי סער או תום? תום מיטל או ליאן? חיחי אני יודעת ששאלה מטומטמת אבל... מיטל
S Siv The RockGirl New member 10/6/07 #3 ברוכה הבאה חמודה../images/Emo9.gifואני עונה../images/Emo26.gif ניקי או ליאן?ניקי סער או תום?לא זה ולא זה מיטל או ליאן?מיטל
ברוכה הבאה חמודה../images/Emo9.gifואני עונה../images/Emo26.gif ניקי או ליאן?ניקי סער או תום?לא זה ולא זה מיטל או ליאן?מיטל
T Tinkit16 New member 10/6/07 #4 ברוכה הבאה, תשובות../images/Emo70.gif ניקי או ליאן? ניקי סער או תום? אוף, קשה שניהם!! מיטל או ליאן? מה מיטל, מה היא מתה!! (?)
ברוכה הבאה, תשובות../images/Emo70.gif ניקי או ליאן? ניקי סער או תום? אוף, קשה שניהם!! מיטל או ליאן? מה מיטל, מה היא מתה!! (?)
D daeve1 New member 10/6/07 #5 תשובות שלי: ניקי או ליאן? ניקי סער או תום? אף אחד מהם, אני לא בקטע של בנים מיטל או ליאן? ברור שמיטל
L linoy7 New member 10/6/07 #6 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ותשובותיי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif ניקי או ליאן? ניקי סער או תום? סער מיטל או ליאן? מיטללללללל
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ותשובותיי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif ניקי או ליאן? ניקי סער או תום? סער מיטל או ליאן? מיטללללללל
M MoRaN SaShA New member 11/6/07 #8 הרשו לי להיות מיוחדת ומאגניבה , אוקיי?! ניקי או ליאן? ברוררררררררר שליאן!! מה ניקי מה אתם פ'סדר!? פיכס. סער או תום? ברור שסער.. . מיטל או ליאן? שוב אני רוצה לומר ליאן!..
הרשו לי להיות מיוחדת ומאגניבה , אוקיי?! ניקי או ליאן? ברוררררררררר שליאן!! מה ניקי מה אתם פ'סדר!? פיכס. סער או תום? ברור שסער.. . מיטל או ליאן? שוב אני רוצה לומר ליאן!..
K khzh120 New member 11/6/07 #9 בכיף!!! כל אחד והדעה שלו... אבל עדיין ניקי יותר שווה מליאן!!! חיחי סתם סתם..
ק קטנה א2ל פיקחית New member 11/6/07 #12 סופסוףף מישהי נורמלית!!!!!1 מה ניקי הכל בסדר??? ברורר שליאן.. ראיתי שכולם רוצים את ניקי אז העדפתי לא להגיב... איכס ניקיי מגעילה אותי... מורן
סופסוףף מישהי נורמלית!!!!!1 מה ניקי הכל בסדר??? ברורר שליאן.. ראיתי שכולם רוצים את ניקי אז העדפתי לא להגיב... איכס ניקיי מגעילה אותי... מורן
ט טוויסטר1 New member 11/6/07 #11 עונה לא סובלת את ניקי אבל אני עוד יותר לא סובלת את ליאן הפאקצה הבלתי נסבלת הזאת אז ניקי סער מיטל ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עונה לא סובלת את ניקי אבל אני עוד יותר לא סובלת את ליאן הפאקצה הבלתי נסבלת הזאת אז ניקי סער מיטל ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I I n B a R 1 3 New member 11/6/07 #14 תשובות לשאלון הקצר. חיחי ניקי== ליאן סתם מכוערתת, והיא גם שחקנית גרועהה סער== הרבה יותר כוסווון כפרהה עליווו מיטל== כבר כתבתי על ליאןןן.. בלעעעכס..
תשובות לשאלון הקצר. חיחי ניקי== ליאן סתם מכוערתת, והיא גם שחקנית גרועהה סער== הרבה יותר כוסווון כפרהה עליווו מיטל== כבר כתבתי על ליאןןן.. בלעעעכס..
M mika95 New member 11/6/07 #15 ../images/Emo221.gifעונה! ניקי או ליאן- ניקי,רק כי אני שונאת את ליאן! סער או תום-תום מיטל או ליאן-בטח של ליאן מיטל סתם מגעילה...,סתםםם,בטח שמיטל נראה לכם שמישהו אוהב את ליאן וברוכה הבאה,שאלון יפה!
../images/Emo221.gifעונה! ניקי או ליאן- ניקי,רק כי אני שונאת את ליאן! סער או תום-תום מיטל או ליאן-בטח של ליאן מיטל סתם מגעילה...,סתםםם,בטח שמיטל נראה לכם שמישהו אוהב את ליאן וברוכה הבאה,שאלון יפה!
K khzh120 New member 11/6/07 #16 תודה מיקה ../images/Emo9.gif אני שמחה שהצטרפתי לפורום... אתם מאוד נחמדים! ניקי ה- דרך אגב! וליאן ה- חחח סתם.... ליאן גם שליטה אבל לא יותר מניקי זה בטוח... סיו-תודה על כול העזרה I LOVE U !
תודה מיקה ../images/Emo9.gif אני שמחה שהצטרפתי לפורום... אתם מאוד נחמדים! ניקי ה- דרך אגב! וליאן ה- חחח סתם.... ליאן גם שליטה אבל לא יותר מניקי זה בטוח... סיו-תודה על כול העזרה I LOVE U !
ל לולי 180 New member 12/6/07 #18 אני גם דיי חדשה..עונה [: ניקי או ליאן? ניקי סער או תום? תום מיטל או ליאן? מיטל ואני לירוז, בת 15 מאריאל.. השתלבות מהירה לי
אני גם דיי חדשה..עונה [: ניקי או ליאן? ניקי סער או תום? תום מיטל או ליאן? מיטל ואני לירוז, בת 15 מאריאל.. השתלבות מהירה לי
W wounded animal New member 12/6/07 #19 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif עונה ניקי או ליאן ליאן סער או תום קשה, אני חולה על שניהם מיטל או ליאן ליאן ואני שחר..
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif עונה ניקי או ליאן ליאן סער או תום קשה, אני חולה על שניהם מיטל או ליאן ליאן ואני שחר..