שאלה....

3דידוש

New member
../images/Emo9.gif שאלה....

ב"ה ביום חמישי קיבלתי בטא חיובית ....אך לא ידעתי איך להגיב לערך... 43.3 עשיתי שוב בדיקת דם רק היוםיום שלישי וזה 619.4 מה אתן אומרות? אני מפחדת קצת בגלל הפלה שהייתה והריון כימי.. נראה לכם שיש אפשרות לחשב את ההכפלה מהנתונים הנ"ל???

דידוש ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

לא ממש יודעת לענות לך, אבל מחר על הבוקר תתקשרי ותתפסי את הרופא שלך. יכול להיות שבנות ייכנסו ויידעו לענות לך. מחזיקה לך אצבעות

שושא

New member
תשובה

בהצלחה מותק ...צר לי לבשר אבל נראה לי שאת עומדת לעלות במשקל בעיקר באזור הבטן מלא הצלחה ומחזיקה אצבעות להכפלה נוספת.. זו לדעתי הכפלה נהדרת עלי והצליח

Galit29

New member
ככה זה שכל פעם מחדש

אנחנו שומעות את השלילי אז אפילו כשיש סוף כל סוף חיובי אנחנו מסרבות להאמין. אני לא יגיד לך מזל-טוב עדיין אלא רק מלא חמסות היא כבר הכפילה אז עכשיו נשאר שתשלש

../images/Emo65.gifאם כולם מברכים - מי

אני שאשאר הרחק מאחור - מזל טוב! שיעלה ויכפיל וישלש ובעיקר שיהיה המון בהצלחה!!!

פּוֹנְג

New member
וואו, זו הכפלה זו? זו השמנה לא רק

הכפלה. השמנה תרתי משמע שיהיה במזל טוב.

טאניוש

New member
נשמע מעולה ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

בטא צריכה להכפיל כל יומיים,מיום חמישי עד יום רביעי אמורה לעלות פי 3,ואצלך עד יום שלישי בלי חישוב מדויק זה יותר מפי 10!

3דידוש

New member
תודה לכל המעודדות...

כנראה שבאמת המצב שבו אנחנו נתונות לימד אותי לפחות להיות סקפטית ... אני מאושרת מכל יום שעובר ללא מכשפה.... אבל מפחדת שוב להגיע לאולטראסאונד בשבוע שביעי ולראות עובר בלי דופק... אסור לחשוב ככה אני יודעת... ובכל זאת המחשבות האלה לא נותנות לי להתלהב עד כדי כך.... תהייתי בקשר להכפלה ... כי בתור מתמטיקאית חשבתי שזה צריך להכפיל פי שתיים... מסתבר שטעיתי...??? תודה לכולכן!!!! אני חייבת לציין שזה הפורום הכי חם ואוהב שיש!!! ואם בע"ה זה רכן הריון תקין (אמן..........) אז- פוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ובהצלחה לכולנה...

אופטימיות זהירה...זה טוב../images/Emo70.gif

ובכל זאת כדאי שתתחילי להתרגל לעובדה שאת בהריון, (ובע"ה הכל יהיה בסדר!)
שרון

3דידוש

New member
עדכון...

תפסתי את הרופאה שלי ואילו דבריה: זה בסדר. אל תדאגי. תחזרי על הבדיקה בשבוע הבא.

בולה101

New member
אז עכשיו אפשר לברך ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב. אכן את מגדלת שמנמנים ברחם. שיתעגלו ויבעטו. הריון קל ונעים

3דידוש

New member
תודות לכל הממרכות ...

אתן מקסימות אןלי בזכותכם האסימון יפול.... בולה - שמנמנים??? מסקנה קצת חפוזה לא....

למעלה