שאלה קטנה...

shakedoosh1

New member
../images/Emo9.gifשאלה קטנה...

יש מסיכה שאשפר לעשות לשיער כדי שיהיה חלק יותר? יש לי שיער מתולתל ומאד בעייתי שכל הזמן מתנפח אז אם יש מסיכה שמחליקה את השיער או עושה אותו פחות נפוח ומעצבן אשמח לדעת תודה רבה

0 אור 0

New member
בטח - יש המון

אבל זה לא כל כך בתחום של תרופות סבתא, כי בתקופת הסבתא היו מורחים שמן על השיער, או עושים אבו-עגילה (שזה לא ממש בריא לשיער) היום לעומת זה, יש המון קרמים וג'לים מדהימים שתמצאי בכל סופר במבחר גדול - הבנות שלי וכל בנות גילן לא יוצאות מהבית בלי זה. השיטה לבחור ביניהם את המתאים לך היא נסיון וטעיה (קצת יקר - אבל זה מה יש). תבחרי לפי מה שכתוב על האריזה, תנסי ואם זה לא עושה את העבודה - תנסי משהו אחר, עד שתמצאי את זה שאתו השיער שלך נראה פצצות. (יש מלא: קרם לחות ללא שטיפה, קרם להחלקת השיער, קרם לשיער חלק, קרם לשיער מבריק ....)

shakedoosh1

New member
תאמיני לי

שחיפשתי ובדקתי וניסיתי את כל מה שאפר אבל מה לעשות זה לא עזר לשיער שלי... ומה זה אבו עגילה?

0 אור 0

New member
תחפשי בפורום יופי וטיפוח אישי

אני די בטוחה שראיתי פעם (די מזמן) הסבר ממש יפה על זה. אני, גם כשהייתי צעירה, אף פעם לא היתה לי סבלנות לפרוצדורות ארוכות ומסובכות, אז לא ממש התנסיתי בזה.

ה מוזה

New member
אממ, וואי מה זה באמת ..

סיכות סבתא? נדמה לי אם אני לא טועה שמתכוונים לסיכות השחורות שטוחות האלו של פעם [ לפני כל הנצנצים פרחים ועוד
]

0 אור 0

New member
בדיוק

מין פס מתכת מקופל לשניים אני זוכרת שבתור ילדה תמיד זה היה נתפס לי בשיערות ועושה פלונטרים, או נופל בכל מיני כיוונים, או דוקר את הראש - בקיצור: יחי הנצנצים, הפרפרים , הפרחים והקליפסים הגדולים מפלסטיק (אפילו שהם נשברים כל פעם שרק מסתכלים עליהם)

shakedoosh1

New member
וואי אני חושבת

שאפילו יש לי כאלה בבית! תודה רבה =) אני אנסה ו.. אני מקווה שזה יעבוד =)

למעלה