שאאאלום!!!

../images/Emo9.gifשאאאלום!!!

שלום!! טוב אז ככה, במסגרת שבת מודעות לארץ ולמצב פה, מה הייתם מציעים להעביר לשבטים ניצנים עד מעפילים. כמובן- משהו נחמד ולא כבד מידי (הם עדיין דיי קטנים..) אבל עדיין עם מסר. אם יש לכם הצעות למשחקים, פעלות ופעילויות, באמת שהכל יעזור והם יתקבלו בברכה רבה!!! בברכת שבת שלום וכמובן...שיירד שלג. תודה מראש, שירי.

מה שאני העברתי בנושא...

זה אמנם היה אמצע שבוע, אבל מקווה שתוכלי להפיק מזה משהו... את הפעולה העברתי ביום שלישי שלפני פינוי עמונה. נתתי לבנות לצייר ציור (שבת נבטים), כל אחת ציירה והשקיעה, כשהן סיימו, לקחתי את הציור של אחת מהן והראיתי לכולן "איזה ציור יפה ציירתי"...ז"א- כאילו אני ציירתי את הציור ולא החניכה, היא כמובן התחילה להתווכח איתי באיזשהו שלב גרמתי ל-2 חניכות לומר שאני ציירתי את הציור, (הן אמרו את זה כדי לחמם את האוירה, לא מתוך תכנון או משהו), בסוף סיכמתי את הויכוח כך: ארץ ישראל היא שלנו, יש כאלה שאומרים שהיא שלהם, והם אומרים את זה כל כך הרבה פעמים, ונלחמים על זה בכל הדרכים, עד שאפילו יש כאלה שמאמינים להם, למרות שהם יודעים בברור שהארץ היא של עם ישראל (ממש כמו עם הציור, והחניכות שראו שהי ציירה אך אמרו שאני ציירתי)... לכן עלינו לדרוש את הארץ שלנו, להילחם עליה, כל אחד בדרך שלו... זה בערך... בהצלחה:)

שבוע טוב..

תודה! הפעולה היתה השבת והמאמת היא שיצא מממש נחמד אני חושבת..בסוף מצאתי רעיונות נחמדים, הלכנו על כיוון של עם ישראל-תורת ישראל- ארץ ישראל. ויצא ממש נחמד. אז ממש תודה ושבוע מצוין וכיפי!! ביי...

למעלה