צריכה עצה...

../images/Emo9.gif צריכה עצה...

עד היום, יותר משנה אחרי הפרידה, לא יצאתי לארועים של גרושים/גרושות. מסיבות עם החבר'ה, ארועים עם חברים קרובים, זהו. והנה, היום ומחר הילדים לא אצלי, והערב יש מסיבה (משהו שהתפרסם בקומונת גרושים/גרשות) וגם מחר (שהתפרסם אצלכם). ואני רוצה, וגם יודעת שהגיע הזמן לעשות את הצעד, וכ"כ כ"כ מפחדת. מה עושים? איך לוקחים את הצעד הראשון? איך מגיעים בפעם הראשונה, כשלא מכירים אף אחד? ואיך לעזאזל מתמודדים עפ החששות של התיכון שעולים שוב, ול הזכרונות המחורבנים מאז
? (אני יודעת שנשמע קצת ילדותי, לא הכי מתקדם, אבל מה לעשות, אני מהדרום...
)

mars4

New member
אל תדאגי .. אם זו הבעיה.. בטוח

שימצאו כמה צדיקים שיתנדבו להפשיט אותך..

הפעם הראשונה..

הפעם הראשונה כמו רוב הפעמים הראשונות היא בד"כ קצת מביכה.. אז נסי לקבוע עם מישהי/הוא שהספקת להכיר, היכנסו ביחד למסיבה.. וביחד..זה בד"כ הרבה יותר קל.. את "נורמלית" לחלוטין.. מה רע להרגיש כמו בתיכון...בגיל של הרבה אחרי תיכון??
תהני

היי חמודה, טוב לראותך גם כאן...

גם אני כמוך , אמנם עדיין בשלבי התחלה, עדיין נמנעת מאירועים למינהם. האמת, אין לי חשק ומצב רוח לכך.. אבל אני חושבת שאת בשלב, שכבר אפשר להעיז ולצאת החוצה. מנסיון של שנים קודמות בפורום המדהים הזה, בשנייה הראשונה אולי תרגישי לבד, אבל אחר כך לא תרצי לחזור הביתה.

the first cut is the deepest

בפעם השניה זה כואב, אבל פחות... בפעם השלישית - כבר לא תרגישי כלום...

../images/Emo5.gif אמאל'ה!!

זהו? ככה מפחידים חדשות? טוב, לפחות לא אמרת "אל תדאגי, זה לא יכאב, את אפילו תהני" (זהב חוזרת לימי התיכון קומפלט)

מישהו מאזור הדרום?

עכשיו גם הבנתי בדיוק איפה המקום הזה. יש סיכוי לטרמפ או טרמפיסט/ית?

למעלה