ציור שציירתי

פלוטו24

New member
../images/Emo9.gifציור שציירתי

די מזמן, אבל רק עכשיו יש לי מצלמה דיגיטלית להעלות אותו. אשמח לחוות דעתכם (הוספתי אותו לאלבומים - בטעות כמובן פתחתי שני קבצים בהתחלה, אז אשמח אם נוש או שוקו ימחקו את מה שפתחתי לחינם, תודה.)

Lovable Stray

New member
אווו זה יפה!

אהבתי מאוד את הרקע, מתחבר לי איתה משום מה אבל בציור הפריע לי ה"חורים" הלבנים שיש בחלק מהמקומות, עוד קצת צבע וזה היה יכול להיות ממש מעולה

פלוטו24

New member
תודה../images/Emo13.gif

אגב, איכות הצבע לא הכי מקצועית, בגלל זה זה יצא ככה.

noosh

New member
הו, זה יפה!

באיזה צבעים זה? אקריליק? אני אוהבת את הקומפוזיציה ואת חוסר הדיוק. וגם את ה"חורים" הלבנים של הבד
אבל אני ידועה כאחת שמתנגדת לפרפקציוניזם בקנאות... אולי נעשה איזסה תערוכת טורי יום אחד, עם כל הכשרונות פה

פלוטו24

New member
בצבעי גועש

אני די סולד מאקריליים בזמן האחרון. בכלל, חזרתי לצייר אחרי הרבה שנים, זו ממש תרפיה עבורי. יש לי עוד הרבה סקיצות שעשיתי על בסיס תמונות של טורי. אולי בהזדמנות יהיה לי אומץ להעלות אותן כאן. התמונה הזו ספציפית תלויה על הקיר אצלי בחדר וכל מי שנכנס ישר שם לב אליה. אגב, כמה חברים שלי אפילו זיהו מאיפה ההשראה, מה שהפתיע אותי מאד. רציתי להביע כאן סוג של זעקה פנימית ורצון לפרוץ את המחסום והמסגרת שמגבילים אותנו כבני אדם. במקרה הזה, השתמשתי בטורי כהשראה לכך. העטיפה של LE מסמלת עבורי יותר מכל את המצב הזה.

noosh

New member
הו, כן ציור זה תרפיה

אין מישהי שתסכים יותר ממני. אפילו בבגרות אמרתי א תזה לבוחנת, והיא שאלה אותי כל מני דברים בהקשר, לא נכנס לזה
. בכל מקרה. גם אני השתמשתי בטורי כהשראה, דווקא לא לפריצת מחסומים, אלא לאומץ, קשר עם הקהל ואינטימיות. את ההשראה הזאת אפשר לראות בפרוייקט שלי בתיכון, בעיקר באמצעים האמנותיים. כלומר, הדימויים הם לא טורי (למרות שהם באים מעולם המחול, שחלקו כן מושפע מטורי ו-Mother שלה), אבל הצבעים, הפורמטים והמינימליזם כן נובעים מהשירים שלה, בעיקר מ-LE. ו, אממ, השתמשתי הרבה בטקסטים מ-Hey, Jupiter. הייתי שמה כאן תמונות, אבל הן גדולות מדי כדי שאפשר יהיה לסרוק / לצלם אותן, וגם ככה רובן לא בבית (אין לי איפה לאפסן אותן). וכמובן, כי אני לא אוהבת להראות ציורים שלי ממש.

כמו זה למשל?

My Precioussssssssssssssssssssss זה לא יצא כ"כ דומה לטורי, אבל כבר לא היה לי כוח לשפר את זה
.

behappy

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוייי גאד LOL

למעלה