עוד סקר.......

backstreet girl

New member
../images/Emo9.gifעוד סקר.......

דרגו את סדר האלבומים לפי קנייתם או במילים אחרות איזה אלבום קניתם ראשון ,איזה אלבום קניתם שני וכך הלאה: 1)בקסטריט בויז 2)בקסטריט'ס באק 3)מילניום 4)בלאק אנד בלו 5)הלהיטים הגדולים- חלק 1 אני: 1)מילניום(קניתי ב-2000 כשיצא שואו מי ,לפני 4 שנים כי עוד מעט 2004) 2)בלאק אנד בלו (חטפתי אותו ברגע שייצא בסוף-2000 לפני 3 שנים) 3)הלהיטים הגדולים (כולם יודעים מתי.....בדראונינג לפני שנתיים-3) 4)בקסטריט בויז ובקסטריט 'ס באק באותו זמן ,שנתיים אצלי) אני מבקשת להשתתף..........

N i c k i T

New member
אז ככה...

האלבום הראשון שקניתי היה בקסטריט באק בערך בשנת 98-97 (כשהתחלתי להעריץ אותם) אח"כ גיליתי שהדיסק הראשון שלהם היה בקסטריט בויז אז קניתי אותו למרות שבכלל הוא יצא שנתיים או שלוש לפני מועד הקנייה אח"כ שיצא מילניום אז אחרי כמה ימים קניתי אותו ובלאק אנד בלו קניתי באותו יום שהגיע לארץ חח אני זוכרת את היום הזה היה שיא ההתרעות והיה חשש לפיגועים כמו תמיד אבל זה היה מאוד חמור ואני התעקשתי ללכת לקנות את הדיסק אז אחי הגדול לקח אותי לתחנה המרכזית שם היו מלא שוטרים ובלגנים שבדקו כל מכונית שנסעה אז בכל אופן קנינו מהר את הדיסק וחזרתי הביתה שמתי במערכת והתחלתי להקשיב
(וזה גם היה יום גשום...חחח) ואת הלהיטים הגדולים לא קניתי כי בכל מקרה יש לי כבר את כל השירים האלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נורא בקסטריט יסלחו לי שלא קניתי אלבום אחד

American Girl

New member
אוקי

1. בלאק אנד בלו בארה"ב רק בגלל "דה קול" ובגלל זה היתחלתי לאהוב אותם... 2. אוסף הלהיטים בבת מצווה שלי אבא שלי קנה לי וביום ההולדת שלי קמתי על הבוקר שמתי "גט דאון" ואת השאר אין לי חחחחחח

Miss Kitty

New member
אממ..

אני חייבת להגיד שאחותי קנתה את בקסטריט בויז ובקסטריט באק לעצמה, לפי הסדר שהם קנו..
אח"כ קיבלתי תלוש כזה, 150, לקנות איזה דיסק שבא לי שחנות שיש בהרצליה, ולא היה שום דבר שאהבתי, אז לקחתי מילניום.. ואז את בלאק אנד אחותי קנתה כשהיא נסעה לפולין ואת צ'פטר 1 קניתי כשהוא יצא..

למעלה