סן דייגו

צריך שההודעה תהיה באורך מינימלי

כדי שיתייחסו אליה ברצינות ויתנו לה את הכבוד ותזכה בהקפצה הרצויה חוץ מזה שבשנה האחרונה הייתי 5 פעמים בסאן דאייגו שעתיים נסיעה בשבילי ממש התאהבתי בעיר הבלבואה פארק משהו משהו מגן החיות התאכזבתי קשות וגם המסעדות בגאז לאמפ - לא מלהיבות יש לך הצעה בנושא?

קלמטה

New member
יש גם מסעדות לא רעות בגז לאמפ

כנראה זה עניין של מזל. חוץ מזה קרוב לגז לאמפ (רח, 4 מול ההורטון פלאזה) יש מסעדת בשר ברזילאית שווה ביותר! בקשר לגן חיות אני מסכים איתך. תגידי, מה קרה לוויקטור?

ויקטור נסגר

מסיבות אישיות חבל הוא היה הכי טוב וברזילאיות - אין כמו פאפאגיו מרחוב הארבעה - לא בסאן דייגו - לייד הסינמטק בת"א העסקיות שלה עם אכול כפי יכולתך היו משהו הכי טוב היה הסינטרה עם שום - ללקק את האצבעות

sashkashurik

New member
שלום!

אני מבינה שאת גרה איפשהו באיזור לוס אנג´לס. למה התאכזבת מגן חיות? אני הולכת לשם די הרבה (מה עוד יש לעשות בסן דייגו?), וכבר מצאתי לי חיות שאני אוהבת לראות. בקשר לבלבוא פארק - אכן, נהדר. ובקשר למסדעה הברזילאית - אין מה להגיד בכלל! חגגנו שם ניצחון נבחרת ברזיל בכדורגל! היה שווה ביותר! אז אני מבינה שאין עוד אנשים שגרים בסן דייגו? רק אני כאן??

לנסוע לטיחואנה..

אני באמת לא יודעת מה יש לעשות בסאן דייאגו אבל כל ביקור היא נראית לי נחמדה למדי ושווה עוד ביקור בקשר לגן חיות אז כך על הגן שמעתי שנים לפני שהגעתי אליו ותמיד זה היה מלווה בתמונות מרהיבות של חיות ואנשים הנוסעים בקרוניות וצופים על החיות. באופן מעשי מה שהיה זה מסע אלונקות ביום חם למדי בין כלובים ריקים למחצה מחיות ומה הקטע עם הכפר הבינלאומי בבלבואה פארק נראה לי שאלה המתפעלים את הביתן הישראלי זקוקים לקצת הדרכה באיזה צד של הכדור נמצאת ישראל לא בדיוק מקושרים למציאות

שוריק, תפסת את העקרון

אם תכתבי מספיק שורות השרשור שלך יקפוץ לראש העמוד לפחות ביומיים הראשונים לחייו ובקשר ללוס אנגלס - אז מתוך השם הבנת שאני בעמק ותאמיני לי - עפולה כבר יותר חיה מהמקום הזה

קלמטה

New member
המשחק לא היה באמצע הלילה?

כל הכבוד על ההשקעה. את החלום הרטוב של הרבה גברים, שהולכים לראות כדורגל בחדר שינה, כשבסלון מתנגנת לה עוד קומדיה רומנטית. אישית המקום האהוב עלי בסן דייגו זה Mission Bay . גם Sea World וגם מה שמסביב. בקשר לגן חיות - זה מקום גדול מדי ויקר מדי. ומצטער להגיד שהקיבולת שלי די מוגבלת כשזה מגיע לראות במשך כמה שעות עוד חיה ועוד אחת ועוד אחת...

sashkashurik

New member
גן חיות.

בשביל להינות מגן חיות, באמת צריך לדעת איפה ללכת שם. כפי שאמרתי, אני הולכת לשם די הרבה, כי אין יותר מה לעשות כאן, וכבר יש לי מסלול מסויים שאני עוברת ורואה כל מיני חיות משונות שם. אבל ככה, יש הרבה מקומות נחמדים בסן דייגו, אבל קצת משעמם, כשאין חבר´ה....

למעלה