סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
../images/Emo9.gifסיכום השבוע

שיר השבוע שלכם []-
שיר השבוע שלכם [
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

mori17

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם - משה פרץ-יש רגעים
שיר השבוע שלכם :פעם 1 תפסיק לשאול...אז בגלל שיש פול שירים אז גם חובבות ציון-רוצות בנים
בילוי השבוע שלכם- הטיילת סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הבורר
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגל"צ כל היום[נו אני בצבא זה מה שעושים
]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-עשיתי ספורט לשם שינוי ...רוצי לעשות
משהו שהרס לכם את השבוע-המעבר ממקום חרא למקום עוד יותר חרא[באותו בסיס]
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אמממ לא יודעת שיהיה טוב
מאכל השבוע: שוקולד[זה לא אוכל] אמממ דג מלוח
משפט השבוע שלכם: האמונה היא חלק מהנשמה בלעדיה הנשמה לא תהיה שלמה מורי

Roni My Star1

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע שלכם -גידי גוב-עניין של זמן,סוכריה-רוני,ברבי גיול D:- אקווה[כן,התמכרתי אליו בגלל שיעור מחשבים,סיפור ארוך] בילוי השבוע שלכם-מממ,לא משהו מיוחד. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"סופר נני","כוכב נולד". תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
!! משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ממממ,השבוע לו. משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-יומולדת 13
#%#%& יום ראשון
מאכל השבוע: חחחחח,שניצל D: משפט השבוע שלכם:

מעיין51

New member
נצל"ששש חשוב ויפה

http://radioo.csf.co.il/ זה רדיו מעולה... רק תבקשו שיר והם שמים.. כולל הגדשות ודשים! באמת שזה טוב חברים!

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם []-"בן 17" שלמה ובן ארצי. בילוי השבוע שלכם-מסיבת הסיום אתמול
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-כוכב נולד תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -בשבת שמעתי ברשת ג' ראיון עם אמיר. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-המסיבת סיום..להמליץ לכם תמיד להשתתף ולהיות חלק מזה. משהו שהרס לכם את השבוע-אממ..כלום משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לא יודע.. מאכל השבוע: שקשוקה
משפט השבוע שלכם: "...והם אמרו שלא תהיה בן 17 יותר.."

עונה

שיר השבוע שלכם-רק שלא יכאב לי של אמיר פיי גוטמן בילוי השבוע שלכם-הופעה של אמיר בקרית חיים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מה קשור?,עולם הבוקר,התוכניות בהם אמיר התארח השבוע תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -רדיוס100,רדיו צפון שאמיר התראיין אליהם השבוע תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש](תמונה שצולמה במצלמה שלי בטעם העיר) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של אמיר משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה משהו כזה היה לי שבוע נהדר משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של אמיר במועדון "החורבה"בחיפה מאכל השבוע:עוגיות משפט השבוע שלכם:דבש בלי עוקץ דבש בלי עוקץ רוץ ילד רוץ(מתוך השיר דבש בכוורות)

למעלה