מיכאלה!....

../images/Emo9.gifמיכאלה!....

אני יודעת שזה לא קשור לנושא של הפורום, אבל....: אתם רואים מיכאלה?!מה אתם חושבים על הסדרה?!יותר טוב ממשחק החיים?!מי הדמות הכי שנואה עליכם ומדוע?!מי הדמות הכי אהובה עליכם ומדוע?!השחקנים טובים?!וכו' וכו'... אני אישית רואה מיכאלה, אוהבת מאוד את התכנית, לא יודעת להגיד אם זה יותר טוב ממשחק החיים כי זה שונה לגמריי (בניגוד לכל הטלנובלות האחרות שהם כולם אותו דבר), אני הכי שונאת את דן-מניאק וצבוע, יסמין-בכיינית!!!שתפסיק כבר לבכות!, נוגה-גם בכיינית גם מלוקקת וגם צומי מידיי!, צוף-פשוט שונאת אותו!!!הדמויות האהובות עליי הם דורין-כזאת כלה!!!יובל-כזה כלי!!!!!השחקנים דיי טובים..השחקן שמגלם את צבי (זה שגילם את דורון בלחיי האהבה) מעולה, גם זה שמגל את משה,, זה שמגלם את רענן (קובי ממשחק החיים), וכל השחקנים!!!

אני לא רואה.. ראיתי קצת בהתחלה

ולפי דעתי המשחק שם גרועע..
ואם משווים את זה למשחק החיים אז לפי דעתי משחק החיים היה הרבה יותר איכותי ממיכאלה..

i l0ve u

New member
יש בטח פורום מיכאלה..

הסדרה הזאת זה הדבר הכי מגעיל שראיתי חח חני נחמיאס בבגד ים משתרללת על חברים של הבת שלה ומראה להם תמונות שלה אוכלת נמלים... הרס לי ת'ילדות... השיר שלנו לעומת זאת מאמםם
בכל מקרה במיכאלה רענן הזה שכחתי איך קוראים לשחקן-הוא מעולהה סופפ

i l0ve u

New member
ראיתי מיכאלה פעם אחת אצל חברה...

אני לא רואה טלנובלות וכאלה .. ויש לי YES אבל השיר שלנו זה פשוט יפה חח

m a z i ohayon

New member
טלנובלה פגז...אהבתי....

אבל לכל אלה עם הביקורת צריך לראות יותר מפרק כדי להעריך....חמוד....

אדוו

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

הפרק הראשון בכלל, לא היה משו אבל הטלנובלה עצמה- אחלה !

The real beauty

New member
יש פורום מדהים למיכאלה ...

את מוזמנת להכנס ולדבר על כל מה שבאלך... שאלו כבר את כללל השאלות ששאלת ועוד... אבל אני יענה לך לדעתי.. אני מתה מתה על דורים כי היא מצחיקה ומגניבה סוף.. יש שחקנים טובים במיווחדד מיכאלה סבתא עליזה גיא ודורין

למעלה