מותר להצטרף???????.

o r l y s

New member
../images/Emo9.gif מותר להצטרף???????.

היי, אמנם אני חדשה, אבל קראתי חלק מההודעות שאתם שולחים בפורום האחד לשני. את האמת אתם נשמעים לי ממש מגניבים. ביי, אורלי

mariana

New member
ברוכה הבאה אורלי../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום המגניב שלנו. אז תספרי לנו קצת על עצמך, מה האכזבה שלך? הרי לא סתם ניכנסת לכאן. מחכה לתשובתך. מרין

jess ועוד

New member
הי אורלי ברוכה הבאה

כמה טוב לראות פנים חדשות פה קראתי את האכזבה שלך אבל לפי איך שאת מתארת זה הרגל ... (?) חבל לא? בכל מקרה שמחה שמצאת אותנו ואנחנו אותך ושיהיה אחלה שלך ג´סיקה נ.ב יש לך אחלה שם...

jess ועוד

New member
באמת מענין

ואת מה איתך יקירתי? איך בעבודה ? אני עייפה אחרי יום של בדיקות אבל הכל בסדר הפיצפונת שוקלת לה 1.5 קילו יש לי צירים קצת וזה מדאיג אבל אני בחופש וקיבלתי אותו חופשת מחלה אז אני רגועה ויש לה חיוך נהדר לנסיכה שלי

mariana

New member
פרינצסה שלייייייייייייייי

איך אני כבר מתה שתלדי כדי לבוא לבקר אותה כשהיא תינוקת, איזה יופיייייייייייייי. העבודה בסדר, אני חושבת שמיצינו אותה אבל חבל לעזוב יש לי פה תנאים טובים שלא ניראה לי שאוכל לקבל ממקום אחר. איזה חודש את כבר? היא מחייכך והאמא סובלת. חולההההההההההההההההההההההההההההההה עלייך ועל הפיצפונתתתתתתת מרין

jess ועוד

New member
אני לא סובלת ואם כואב אז זה מאהבה

אני כבר לקראת סוף שביעי ואני ממש דובה אמיתית!!!!

mariana

New member
יוווו

את כל המשקל שעלית אני בטוחה שתורידי בחזרה. אבל אם יש לה עוד חודשיים אוי ואווי היא תיהיה מזל תאומים. כמו חבר שלי לשעבר, אמא איזהההההההההההה פחדדדדדדדדדדדדדדד. טוב אצל הבנות זה עוד טוב, אני שונאת את המזל הזה. טוב את הפרינצסה אני אוהבת

jess ועוד

New member
לא לא לא אני לא רוצה מזל תאומים

לא אוהבת את המזל הזה התאריך שלה הוא דווקא 5/7 וזה כבר סרטן מה דעתך על זה ????

mariana

New member
אין לך מושג אבל שימחת אותי

איזה יופי לדעת שישנם עוד אנשים שלא אוהבים את המזל הזה. אני שמחה שהנסיכה לא מזל תאומים. אני ואת צריכות להיות אסטרולוגיות. אז מה חדש אצלך?

למעלה