מדענים

../images/Emo9.gifמדענים

היי לכולם,אם תוכלו לעזור לי,אני סטודנטית שנה שלישית בעיצוב גרפי ותקשורת חזותית ואני עושה פרויקט על העלייה הרוסית,על הדברים הטובים שהעליה הרוסית הביאה לארץ ועכשיו אני מחפשת בתחום המדע,אז אם מישהו מכיר איזשהו מדען או פרופסור רוסי שעלה לארץ או השפיעה בארץ כמו אפריים קציר, אני אשמח לשמוע,זה ממש יעזור לי לפרויקט. תודה לכל המגיבים יום נפלא

רק אפרים קציר?

יש המון. את רוצה ציטוטים רק של מדענים או פרופסורים, או של כל יוצאי האימפריה הרוסית שעסקו בכל התחומים?

ציטוטים

מצאתי כמה ציטוטים מגניבים,הבעיה הם לא של פרופסורים או מדענים רוסיים,כי בעיקרון חילקתי את התחקיר שלי לשלושה נושאים,ספורט,תרבות ומדע,אז עכשיו אני עובדת על תחום המדע,ומחפשת ציטוטים,כי בתרבות מצאתי ציטוטו נמחד מאוד של לב טולסטוי

המשפט שבחתימה שלי נאמר ע"י עולה מרוסיה...../images/Emo3.gif

יש הרבה.. אבל זה בעיקר של מדינאים, ובעיקר פוליטי..

Old Cat

New member
דברים טובים? לא יודע.... איזה דברים טובים?

אבל במקום מדענים ופרופסורים אני רוצה לצטט את מאיר שלו, פובליציסט ואיש ספר, נכד ליוצאי הפזורה הרוסית. וכך הוא כותב (מוסף שבת, ידיעות אחרונות 9/2/07): ידיעות רחבות היקף מספרות על צעירים שלא רוצים להתגיס. כותרות שמנמנות מתארות תלמידים שבמסגרת פולחן השטן שרפו את דגל המדינה. כל זה בלי להתייחס לכרוניקות היום-יומיות של פשע, שכרות, אוליגרכים, כרטיס-מועדון וזונות - ותמיד בהדגשת המוצא הרוסי של המשתתפים והמשתתפות. והנה, לפני כמה ימים היתה עוד ידיעה אחת. ידיעונת, קטנה ומוצנעת. מתברר שנערה מנתניה, תלמידת י"ב מתיכון שרת, זכתה במקום ראשון בתחרות בין-לאומית לאסטרופיזיקה. ברצוני לפרט 3 עובדות: 1. שמה של הנערה הזוכה הוא רוסלנה גלזמן. 2. שם המורה לפיזיקה שלה הוא אירינה קופלר. 3. שם המנחה שלה הוא דר' לב פוסטילניק. אני מציין זאת כי בניגוד לידיעות הקודמות בידיעה הזו לא נאמר שמדובר ברוסים. ----------------------------------------------------------------------------------------- עד כאן ציטוט של רוסי (לשעבר) אחד, שקוראים לו מאיר שלו וכתב את אחד הספרים היותר יפים על התנ"ך. ואבקש בציניות מרירה לשאול: אם אצא מחר בבוקר לפתחו של בית ספר תיכון ממוצע בישוב ממוצע בישראל, מה אחוז התלמידים שאפגוש ושידעו לבטא "אסטרופיסיקה" בלי שגיאות? (בהנחה שהם לא רוסים כמובן....)

למעלה