למי שרצה לדעת

../images/Emo9.gifלמי שרצה לדעת

רומיאו ויוליה של הבלט הישראלי בקרוב בערוץ הראשון! ראתי את הפרסום לזה באתר של רשות השידור. יצא ממש יפה! אני מקווה שיעדכנו מתי זה,כי אני עתה מאוד עמוסה וממש אין לי זמן לראות טלויזיה. אך אעקוב באתר,יש שם לוח שידורים.וכן בעתונות ובין תכנית לתכנית. בתור חובבת בלט קלאסי,לצערי אין הרבה בלטים בטלויזיה. אז מתי שכן יש שמחה ביותר! זאתהופעה ממש מדהימה! מומלץ!

לצערי הקישור לא יצא

תכנסו לאתר ולמעלה יש מצד שמאל את שידורי הטלויזיה,ושם יש פורמואים. ואז כשתכנסו לזה מצד ימין יש את רומיאו ויוליה.

Miss Pointe

New member
../images/Emo207.gif נכון שאנחנו תמיד מדברות על..

דליה? [הבנות של קרן רייס] ועל כמה שהיא מושלמת? אז הנה כמה שהיא מושלמת... דליה

הו מיי גוד

היא הייתה איתנו בסטודיו בניו יורק! ודיברה איתנו ועם דולי שהיא מכירה משוהם אנשים ושהיא מלמדת בקרן רייס =]] איזה חמודה היא

Miss Pointe

New member
באמת?!../images/Emo2.gif

דייי איזה עולם קטן!!!:| אני זוכרת שבר אמרה לי שאתן בניו יורק וחשבתי כאילו איזה קטע גם דליה בניו יורק.. אבל אין סיכוי שהן ייפגשו
פאק עולם קטן

חח תכלס!

זה כזה מצחיק.....היינו במסדרון בסטודיו שם ואנחנו קבוצה גדולה ודיברנו בעברית והיא עברה שם ובאה אלי ושואלת אותי תגידי מאיפה אתן בארץ? חח זה היה מגניב לפגוש מישהי מישראל........והיא ממש רזה

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifאכן../images/Emo99.gifמאוהב|...BDC../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

שאלה על המוסיקה

היי מישהו יודע של מי המנגינה שעליה היא רקדה? לא הראשונה אלא השנייה בלי המילים.... אני מחפשת אותה הרבה זמן...... חח תודה :)

../images/Emo12.gif איזה מוזרה!../images/Emo110.gif

חח לאנורא.. יש בקישור שם גם את מור קדוש..הוא בשכבה שלי:]

למעלה