לכולם.......

../images/Emo176.gif חחחח תינוק מגודל....

יש לך מזל בגלל שזה פורום עם כבוד ....אני יסתום...!!! בכל זאת "תודה " על האיחול... ויותר אל תאחל פה שום דבר!!! וכמובן לא פורום שרית חדד!!! מצידי כל הפורומים יאחלו מה שהם רוצים רק לא פורום שרית חדד!!!
רק זה חסר לי עכשיו....התפטרתי מכם ועכשיו אתם באים לי לפה... "הגלגל סובב לו".....חחחחחחחחחח נ.ב תתחיל לסתום תגו'רה שלך יחתיכת אפס! לפי מה שאני רואה בפורום של שרית...מזה לא מתים עליך שם...
ביי מאמו'ש חופשה נעימה...

כלבה בת כלבה מפגרת...

לכי תחפשי מי שינענע אותך יבת זונה אחת יאלה עופי עופי ישרמוטה ילבסית אחת אני לא רואה אותך ממטר יכלבה אחת. שתהיה לך חופשה לא מהנה שיקרה לך משהוא אמןןן....!!! מתונפת.

תגידי מה נסגר איתך????

מה זה הדיבור הזה?? הבנאדם בא לאחל חופשה נעימה זה שהיו לך כמה מקרים עם מעריצים של שרית זה לא אומר שכולם כאלה ... אתם עם הקללות שלכם לא תפתרו פה כלום ודיי להרוס ת'פורופ הזה כבר בשטיות עד שנכנסים לפה שגם זה קוררה פבם ב 1000 שנה רואים פה רק גנון

אז אולי הם חשבו ככה לפני

אם הם באים ומאחלים לנו חופשה נעימה וזה לא הפעם הראשונה שהם מאחלים לנו ככה.. אז מה רע? הם שינו דעתם=)

CrAzY4uMJJ

New member
בואנה תירגעי מי את חושבת שאת?!

מה עובר עלייך?!מה את שופטת ככה בנאדם סתם ככה,את לא מכירה אותו!!!!!! סתמי וזהו!!!!!

פורום שרית חדד רק בה לאחל לכם.

לא לקלל פה ולעשות בלגנים אבל יש חוצפנית אחת שחיבת לפתוח את הג'ורה שלה ממש יתנהגות מגעילה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע... אז לכל פורום דימונזד חופשה מדליקה

למעלה