כתבה...

• פותח הנושא BaLuN
  • פורסם בתאריך

BaLuN

New member
../images/Emo9.gifכתבה...

ראתי עכשיו בוואלה כתבה על חמשת הנשים העכשוויות בטלוויזיה האמריקאית (או משהו כזה..
) ויש שם גם על ורוניקה... אז הנה הלינק... http://e.walla.co.il/?w=/1000/726698

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifתודה!!

טיפה עיצבן אותי מה שהם כתבו שם.. על זה שאף אחד לא מכיר את הסדרה.. ועוד הם גרמו לזה להשמע שזה בסדר לא להכיר אותה. זו חרפה לא להכיר אותה!! ועוד משו שעיצבן אותי זה שכתבו שהיא מנצלת את החבר הכי טובה שלה.. נכון, הוא עושה לה הרבה טובות... אבל היא לא מנצלת אותו... היא לא עושה את זה לשם ניצול!! :< *יערה יוצאת להגנת ורוניקה*

BaLuN

New member
כן...../images/Emo8.gif

גם אותי עיצבן מה שהם אמרו על וואלס (היא לא מנצלת אותו!!!
) אבל עדיין מצא חן בעיניי שהם כתבו שורוניקה סרקסטית ואינטיליגנטית...
וסתם ניצלוש.. אתם יודעים שהסדרה מועמדת לכמה פרסים בטקס פרסי TCA (אגודת המבקרים של אמריקה או משהו כזה..)? הסדרה מועמדת לפרס הסדרה החדשה הטובה ביותר וגם קריסטן בל מועמדת כתפקיד הראשי בסדרת דרמה... נחזיק לה אצבעות..

Nitzan122

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

בהצלחה
אתם יודעים מתי הטקס?

BaLuN

New member
../images/Emo2.gifהטקס...

ב-19 ביולי בלוס אנג'לס... והמנחה שלו תהיה וונדה סייקס... היא קומיקאית אם מישהו מכיר...
וסתם תמונה של קריסטן לעידוד..

Nitzan122

New member
../images/Emo45.gif+../images/Emo58.gif

רק בסוף העונה וואלס קצת מתעצבן עליה על כל הטובות שהוא עושה לה אבל אפשר לחשוב מה היא מבקשת ממנו להוציא מדי פעם תיק של מישו... טוב אז פעם היא ביקשה ממנו להביא את הצמח הזה שסיבך את אמא שלו בבעיות אבל היא גם עוזרת לו בכל מיני דברים. ותאמת באמת כמעט אף אחד לא מכיר את הסדרה... אבל כתבו שיהיו שידורים חוזרים מה- 29 אז אני מתחילה במסע תעמולה לגרום לכל החברות שלי לראות את זה.. חחח...

אתם עושים צחוק?!../images/Emo58.gif

טוב שלא כל פרק היא מנצלת אותו, כל הזמן להביא תיקים אישיים(שד"א, על זה הוא יכול להתפס ולקבל עונש, אני מניחה..), וכל הזמן לברר דברים בשבילה ואפילו היא לא מספרת לו למה היא מבקשת ממנו את כל הדברים שהיא מבקשת(חוץ בסוף העונה שהיא מראה לו את התיק של לילי). היא כן מנצלת אותו, אבל בסדר נו, נקווה שבעונה השניה יעשו אותו קצת פחות רכרוכי, אולי יתנו לדמות קצת יותר בשר ואישיות, ולא רק את התפקיד של זה שמשיג את כל הדרכים בדרך זו או אחרת.

yonco

New member
שידורים חוזרים מה-29 ביוני?

וואי זה מעולה, כי לא ראיתי מההתחלה ואני ממש רוצה להשלים את החסר. תודה על המידע!

למעלה