כמו בת 16

../images/Emo9.gifכמו בת 16

לפני שבוע הייתי בפאב שירת אותי ברמן שחברות שלי אמרו שהוא קירקר סביבי ואני , אדישה האמת לא שמתי לב הייתי עסוקה במחשבות שלי , הוא הזמין אותי לצ'ייסרים והיה נחמד , אחרי יומיים נזכרתי שנדלקתי עליו. כמה ימים אחרי חזרתי לפאב והוא עבד שם וחברה שלי החליטה לעשות משהו ובעזרת ברמן אחר היא שאלה אם הוא פנוי ומה דעתו עלי הוא אמר שהוא זוכר אותי ואף הרים אגודל , כלומר הוא בעניין רשמתי את המספר שלי על פתק וחברה שלי מסרה לברמן המתווך (לא ישירות לברמן שנדלקתי עליו) הוא לא התקשר עבר כבר שבוע ,(מיותר לציין שאני עדיין דלוקה עליו) זה פאב שאני מבלה בו די הרבה איך להגיב אם אני נתקלת בו? האם להעלות את הנושא? אני מרגישה ממש כמו בת 16 עצות בבקשה

תגובה

אם הוא חשוב לך, נסי לפנות אליו וליצור אתו קשר. שוחחי אתו באופן מתענין על חייכם ועל דברים שחשובים לכם. אולי יתפתח משהו טוב.

תודה אבל...

יום חמישי התברר לי שהוא נשוי , אין לו בעייה לבגוד אבל הוא לא יעשה איתי כלום כי אני ילדה טובה מדי והוא לא רוצה לפגוע בי (כאילו שאני הייתי עושה את זה )

תגובה

אל תתני לו בשום אופן לבגוד, כי זה לא מוסרי כלפי אשתו. אם את רוצה, נסי לפחות להשאר ידידה טובה שלו.

מה עכשיו?

שוב הייתי בפאב אתמול , התנהגתי בקרירות הוא ניגש ושאל למה אני לא אומרת שלום כמו בנאדם? הייתי מובכת , ולכן החלטתי שבסוף הערב אני אומר שלום וכך עשיתי הוא לעומת זאת ביקש שאשאר , אמרתי לו שני צריכה לקום בשש ואין מצב , הוא נישק אותי על הלחי וניסה בשפתיים וכשלא נעניתי הוא פשוט ביקש!!!!!!!! דאגתי להבהיר לו שיש דברים שהם מחוץ לתחום. אני לא מבינה בהתחלה הוא אמר שאני ילדה טובה והוא לא רוצה לפגוע מצד שני הוא לא מפסיק לנסות האמת שאני נמשכת אליו אבל שוב גברים נשואים קו אדום . מה לעשות ? להפסיק ללכת לפאב שאני אוהבת?

למעלה