יש לי פנטזיה...

../images/Emo9.gifיש לי פנטזיה...

מותר לספר אותה במילים שלי, ולא בסיפור או שיר נכון?! פנטזיה לא יודעת עד כמה מינית,בעצם היא מינית , אבל לאו דווקא לפעילות,אולי נקרא לזה משחק מקדים. אתם מכירים את הפנטזיות שלנו בתור ילדים מתבגרים, אז הנה פנטזיה שעלתה דווקא עכשיו כשאני לא מתבגרת אלא בוגרת. הפנטזיה שלי נכון להיום היא ללכת למועדון חשפנות,לא להופיע,אלא לראות, ולא של גברים מתפשטים,אלא דווקא של נשים. אין לי מושג למה ,לא העניין של להתגרות מהנשים,לא שיש לי משהו נגד זה לההפך. להיות בין כל הגברברים בכל הגילאים החרמנים שבאים לשם,להיות בטח האישה היחידה שבאה לראות, לראות את התגובות של הגברים לחשפניות,לראות את התגובה שלי לחשפניות, האווירה הזולה והכחולה,לראות את התגובה של הגברים אליי,שלי אלייהם. כל האפלוליות הזו ,נטו הסקרנות באה מהסרטים. אבל אני לא ילדה,סתם פנטזיה מוזרה. אבל בעצם פנטזיות הרי לא חייבות להיות ברורות והגיוניות. אחחחחחחחחח זהו הוצאתי את זה הפנטזיה שלי, מישהו היה ,איך זה שם?

לדעתי היא ניתנת להגשמה די בקלות

זו פנטזיה הגיונית ואני לא רואה סיבה שלא תגשימי זאת. אם את מחפשת את התגובות של הגברים כדאי לך לשקול לבוא עם מחשוף נדיב ועם בגדים חשופים יחסית כדי למשוך עוד תשומת לב ועוד תגובות.

אממממ

מי אמר קל, לא כולם יירצו ללכת איתי, ועוד לא החלטתי חברה עוד צריכה לשכנע אותה, ועם ידיד אני אנסה לגשש מי רוצה לקחת אותי
ותגובות אני מקבלת בלי קשר למחשוף, אני חושבת שדווקא כשבחורה הולכת אולי יותר בצמיעות יש משהו מיסתורי ומושך יותר לא!?

למה שהם לא ירצו ללכת איתך?

חוץ מעניין העלות אני לא רואה סיבה חשובה שהם לא יצטרפו אלייך. לגבי המחשוף ההמלצה היא ללכת איתו בעיקר בשביל הגברים שבמועדון חשפנות, כדי לפתות אותם ולגרות אותם. אני מסכים איתך שאין צורך בפרובוקטיביות כאשר את הולכת למקומות אחרים אבל לדעתי במקרה של מועדון חשפנית זה מתאים.

ו...

למה למה אתה חושב שלא יביטו בי בלי מחשוף? ברור שזה חלק מהעניין, אבל מעדיפה בצניעות ,תאמין לי מניסיון זה ביודק עושה את העבודה, במיוחד במקום כזה.. ולמה לאיירצו? חברה עוד שוקלת אם ללכת, ידיד את האמת לא כל אחד רוצה תתפלא.

הבנתי אותך ואת צודקת

ולגבי החברים לדעתי כדאי לנסות ולהסביר להם שזה משהו שישתלם להם והם יהנו מהמופע.

Nav100

New member
זו לא פנטזיה, זה בילוי

מלאכית, חבל על הפנטזיה, למה לבזבז את האנרגיה על "פנטזיה" שהיא בסה"כ בילוי לערב. ואגב, זה ממש לא מוזר זה ברור הגיוני אנושי וכמעט שמרני (טוב אמרתי כמעט...) - לכי על זה!

Nav100

New member
../images/Emo9.gifמצוין

את חיה כאן ועכשיו, את באמת רוצה? תחליטי שאת עושה וזהו הפרטנר/ית (אם בכלל צריך) כבר יגיע. ולעניין המעשים, אם באמת תלכי על הפנטזיה שמרי את המעשים לפנטזיה אחרת, לא מטעמי מוסר חלילה, סתם נראה לי יותר כיף

מורי83

New member
תהני!

ואל תדאגי, רוב הסיכויים שאת אפילו תקחי את התשומת לב מהבחורות שעל הבמה.

Nogmor

New member
אבל זה נכון,

זה הרבה הרבה יותר מגרה ומעניין לראות "סתם אחת" רגילה מסתובבת במועדון חשפנות, ועוד יותר אם תלבשי דברים פחות חשופים, כי זה גורם לחשוב שאת מסתירה משהו. גרררר אני נדלק רק מלחשוב על זה.

יאללההההההההההההההה

אני כבר ממש מסמיקה, לא ציפיתי לכאלו מחמאות יאללהההההההה איזה כייף לי. תודהההההההההההההההההההה

טל0544

New member
גם לי

אומנם אני בחור ובחיים לא אכנס למקומות זולים מסוג זה אבל גם לי בא לראות את הגברים שם.( ואני לא הומו) פשוט זה מצב מסקרן לראות את האנשים שם שקועים עמוק במה שהם רואים. זול מדי!!

למעלה