חדשים

חדשהההה ../images/Emo99.gif

אמממ קצת פרטים על עצמי... אני דנית מפ"ת בת 15 כיתה י'. אני אוהבת את אורי אומנותי, מירי מסיקה, קלי קלארקסון ו- טלי שרוןןן.......!! ברוכה הבאה לי

haviv16

New member
../images/Emo23.gifרננה../images/Emo23.gif

שלום לכולם...אני חדשה בפורום..תמיד רציתי להגיד שאני ממש נטורפת על טלי שרון אבל חששתי מתגובות אני ממש שמחה לראות שיש עוד אנשים שחושבים ומרגישים כמוני...איזה גדולה היא,נכון? טלי היא השחקנית היחידה בארץ שמשחקת כל כך טוב !!! היא ממש מצויינת כאילו נולדה שחקנית...זה בא לה טבעי ומאוד נהנתי לראות אותה יום שישי ביורם גאון היא כזאת מדליקה ומרגישים אישיות כשמסתכלים עליה...טלי את גדולההההההההה שיחקת אותה בטל' בע"מ...ענקית! אולי אני טועה אבל נראה לי שגם במציאות יש לך קוי אופי דומים לרננה...ואני לא מתכוונת לשיגעון ולרצון להתאבד (או שמי יודע) :) כולנו בני אדם...או שאני סתם מתבלבלת כי שיחקת יותר מידי אמיתי...אוהבת מאוד רננה

haviv16

New member
רננה

טלי אני מתה על הצחוק שלך ...ביום שישי היה קטע שהילד הבלונדי אמר שכולם צוחקים עליו בגלל שהוא רוקד עם בנות ושמעו את הצחוק שלך ברקע ...את כזאת חמודה קצת ביישנית או שלא ממש אוהבת לדבר הרבה....וכשצחקת מבלי לראות אותך ידעתי שזאת את!!!! מדליקה בטירווווווווווף

mary17

New member
ברוכה הבאה דנדן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני לא מכירה אותך

קוראים לך רננה? את במקרה מורה?

חחח סתם...
ברוכה הבאה התמכרוטלי נעימה... וכן כולם פה חושבים כמוך ואני לא אפרט...

MeItOsH

New member
כפיר אמר לה בפרק 13...../images/Emo118.gif

"את אוהבת שאני קורא לך רני? כי ככה זה פחות שם של מורה"

כה זכרתי את זה אבל יש לי הרגשה שגם

דנה אמרה את זה מתישהו.. או כשהיא הייתה עם טליה או שהיא דיברה לעצמה במראה כזה ואמרה משו כמו "רננה, מה זה השם הזה בכלל?!" אז אולי היא השחילה שם שזה שם של מורה.. לא זוכרת את זה במדויק

למעלה