..חדשה..

../images/Emo9.gif ..חדשה..

היי.. ואוו איזה כיף לגלות שיש עוד "משוגעים" כמוני לעניין. אז אני אתחיל בכמה פרטים עליי.. אני חושבת שאני זקנת הפורום.. אני בת 31... ירים יד מי יותר מבוגר ממני?..(לא נראה לי שיש פחחחחחח)... יש לי שני ילדים (כן בנוסף לכל הצרות אני אמא!!). האהבה שלי מאז ומתמיד היתה ערפדים (התחיל מבאפי והמשיך באנג'ל.. במיק סנט ג'ון...ועכשיו עם בילי...) קראתי את הסאגה לפני הרבה זמן... ועכשיו אני קוראת את "דמדומים" בעברית (חמוד...) כמובן שראיתי את הסרט (פעמיים בקולנוע, ועוד 13 פעם בבית...) לא יכולה להחליט על סצנה הכי אהובה.. אבל הציטוט האהוב עליי הוא : So the lamb fell in love with the lion' what a stupid lamb.. what a sick masochistic lion שמחה שמצאתי עוד כמוני... כל יום אני מחליפה טפט של רוב במחשב... והפסקול נטחן בכל מקום כבר...

orw93

New member
רק לי לקח מלא זמן לחבב את הפסקול?../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif

ברוכה הבאה!, אני אור

../images/Emo99.gifאהבתי מהרגע הראשון..

שמעתי את השיר ערש לבלה... הפסנתר... ופשוט התאהבתי. ידעתי שהם לוקחים לסרט כל מיני להקות גראנז'.. אז בכלל חיכיתי. הורדתי כבר את השירים לפני חודש... עכשיו קניתי גם את הדיסק... הולך איתי לכל מקום שאין בו חיבור של ה USB.

דינדש

New member
לא זוכרת אם כתבתי או לא,

אבל אני לומדת לנגן את זה בפסנתר ^^ ~אושר~

orw93

New member
אני למדתי את זה בגיטרהD:../images/Emo205.gif

זה אחד המתסכלים על גיטרה. א- כי זה תווים, ואין דבר שאני יותר שונאת מתווים ב- כי יש שם חלק שעוברים מסריג 13 לסריג 7 לסריג 3 בשמיניות וזה קשה

orw93

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo205.gif

שאני אהיה מוכשרת העולם יתהפך
יואו פעם ידעתי חליל. זה מה שדפק לי את זה שידעתי לקרוא תווים.

שיר ערש חחחח, גדול! ../images/Emo6.gif

אני אישית אהבתי, אבל חברה שלי פשוט נרדמה בקטע הזה. XDDDD אבל כמובן שהיא התעוררה בצעקות ועם פופקורן בשערות. D:

Just Freckles

New member
הפסקול כל כך יפה../images/Emo99.gif

השירים בפסקול הפכו להיות השירים הנטחנים ביותר בהיסטוריה של האייפוד שלי

ברוכה הבאה (;

אכן, אנחנו משוגעים לעניין!
נחמד להכירך (; אם אצליח לשכנע את אמא שלי להצטרף לפורום, אז היא תהיה הכי מבוגרת כאן. XD די, המחשבה משעשעת אותי.

xXx Lilo xXx

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

ואוו! אמא! בפורום שלנו. איזה מגניבבב
לו אמא שלי הייתה יודעת לכתוב בפורומים, זה היה מגניב עוד יותר.

למעלה