חדשה דנדשה

../images/Emo9.gif חדשה דנדשה

שלום, החלטתי שהגיע הזמן לשינוי, שינוי אמיתי! הפעם אין לי יעד (גיסתי התחתנה לפני שבוע) אני רוצה להרזות כי אני רוצה, לא כי יש לי יעד לזמן מסויים (ואז אני בסוף נלחצת ולא מצליחה). מה לא עשיתי? ומה לא נסיתי? כמעט כל הכדורים שקיימים בשוק
, שומרי משקל, מרזי מורית, שייקים למיניהן ומה לא? בעזרת שומרי משקל כבר הייתי במשקל כבוד, אבל הריון ואח"כ עזיבת הקבוצה החזירה את כל המשקל בריבית דריבית. לא יכולה כבר להסתכל עלי, לא יכולה שהבן זוג מסתכל עלי, מרגישה נבוכה. שונאת לקנות בגדים (וכשיש חתונה של גיסה אין ממש ברירה). בינתיים אני מתחילה לבד, עם עצמי, מתחילה שוב לרשום כל מה שנכנס לפה ( + רישום נקודות) וב"ה אם האיש יחזור בשעה נורמלית מהעבודה (ולא כמו אתמול ב-22:30) אני אלך להירשם לחדר כושר בתקווה שזה כן יוציא אותי מהבית (צעידה רגילה לא מוציאה אותי בקור הזה מהשמיכה). מקווה למצוא כאן בית שאוכל להשתפך כשקשה ולהשוויץ כשמצליח. מקווה שהפעם אני אעשה את השינוי בדרך חיים ולא רק להרזות.
 

אורית685

New member
נראה שאת בכיוון הנכון

ז"א - לא דיאטה, אלא שינוי שיוביל להרזייה. בהצלחה ! ויש את פינת הגאווה - את יכולה להצטרף, כי בעצם ההחלטה שלך יש לך במה להתגאות !
 

יעל י

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה

את בהחלט במקום הנכון ונשמע שבדרך הנכונה. מציעה לך לרשום גם כמה מים את שותה כי זה דבר חשוב מאד להרזייה.
 
../images/Emo7.gif לא שותה מים, שותה בבוקר כוס קפה

ובד"כ בערב גם כוס קפה, אתמול "התעלתי"על עצמי ושתיתי בעבודה 2 כוסות קפה, וכוס מים. בבית סחטתי כוס מיץ תפוזים בעיקר כי הייתי רעבה וזהו. אתמול גם חטאתי קצת, היה לבן מסיבה, הייתי מאוד רעבה, לא הספקתי לפני כן לאכול משהו בבית, היו גם ירקות אז אכלתי באמת הרבה ירקות אבל אכלתי גם 3 מיני בורקס, אומנם ממש פיציים אבל עדיין ממש התבאסתי שלא הצלחתי להתאפק. מעבר לזה כל מה שאכלתי אתמול: 4 פרוסות לחם מלא עם חרדל, קצת ביצה וקצת טונה, פרוסה עם אבוקדו, ה-3 מיני ברוקס וירקות. אני יודעת, לא מספיק ולא מזין. אוףף וכמובן שהבעל חזר שוב מאוד מאוחר אז לא הלכתי לחדר כושר. הבוקר התחלתי עם 2 פרוסות לחם מלא עם אבוקדו, וכוס קפה. מקווה שיהיה לי יום טוב יותר, אפילו שלא מחכה לי שום אוכל נורמלי בבית.
 

יעל י

New member
נראה לי שיש לך...

בעיית תיכנון של האוכל כי רצוי מאד שיהיה משהו חם,מזין ומוכן בבית וגם סדר יום לא קבוע. את עובדת? ומים מים מים
 
למעלה