לב עם הרבה מקום
New member
../images/Emo9.gif חדשה דנדשה
שלום, החלטתי שהגיע הזמן לשינוי, שינוי אמיתי! הפעם אין לי יעד (גיסתי התחתנה לפני שבוע) אני רוצה להרזות כי אני רוצה, לא כי יש לי יעד לזמן מסויים (ואז אני בסוף נלחצת ולא מצליחה). מה לא עשיתי? ומה לא נסיתי? כמעט כל הכדורים שקיימים בשוק
, שומרי משקל, מרזי מורית, שייקים למיניהן ומה לא? בעזרת שומרי משקל כבר הייתי במשקל כבוד, אבל הריון ואח"כ עזיבת הקבוצה החזירה את כל המשקל בריבית דריבית. לא יכולה כבר להסתכל עלי, לא יכולה שהבן זוג מסתכל עלי, מרגישה נבוכה. שונאת לקנות בגדים (וכשיש חתונה של גיסה אין ממש ברירה). בינתיים אני מתחילה לבד, עם עצמי, מתחילה שוב לרשום כל מה שנכנס לפה ( + רישום נקודות) וב"ה אם האיש יחזור בשעה נורמלית מהעבודה (ולא כמו אתמול ב-22:30) אני אלך להירשם לחדר כושר בתקווה שזה כן יוציא אותי מהבית (צעידה רגילה לא מוציאה אותי בקור הזה מהשמיכה). מקווה למצוא כאן בית שאוכל להשתפך כשקשה ולהשוויץ כשמצליח. מקווה שהפעם אני אעשה את השינוי בדרך חיים ולא רק להרזות.
שלום, החלטתי שהגיע הזמן לשינוי, שינוי אמיתי! הפעם אין לי יעד (גיסתי התחתנה לפני שבוע) אני רוצה להרזות כי אני רוצה, לא כי יש לי יעד לזמן מסויים (ואז אני בסוף נלחצת ולא מצליחה). מה לא עשיתי? ומה לא נסיתי? כמעט כל הכדורים שקיימים בשוק