חדשה בפורום

בייבי4

New member
../images/Emo9.gif חדשה בפורום

שלום לכולן - הפורום מדהים! אני חדשה בפורום אך יש לי מעט ניסיון עם זריקות והזרעות, ניסינו 3 מחזורי הזרעות אשר רק באחת הגעתי להזרעה כי במחזור אחד היה חוסר תגובה ובשני תגובת יתר... השבוע קיבלתי אישור ממכבי ל-ivf - אני אעשה באסותא עם פרו' זיידמן. מחר אני מקבלת דכא ארוך ובעוד שבועיים מתחילים גונל ומונגון. אשמח לקבל כל עזרה ומידע אפשריים - מתי צריך להגיע לפתוח תיק בפעם ראשונה (כשבאים למעקב ולדם?), איך מתנהל התשלום וההחזר ממכבי?, האם בכל פעם שבאים למעקב צריך לעבור במשרדים?,כמה ימים נעדרים מהעבודה בעקבות שאיבה-החזרה-מנוחה? קיבלתי מהרופא רשימת בדיקות לעשות - האם צריך להביא את התוצאות לאסותא (דם, שתן, אקג)? תודה מראש על כל עזרה אפשרית, ובהצלחה לכולנו! שבוע טוב!

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

לא יודעת לגבי IVF, בטח בהמשך יגיעו המומחיות, אבל בכל מקרה יש מידע בסרגל העליון בפורום (שאלות; קישורים) בהצלחה!

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו.

המדריך השלם לנשאבת המתחילה נמצא בטאגליינס (בשורה הכחולה למעלה) את בדיקות הדם תעשי כמה שיותר מוקדם כי לחלק מהן לוקח יותר משבוע לקבל תשובות. וכן צריך לבוא איתם לשאיבה. עם ההפנייה של מכבי את הולכת למשרדים של אסותא ומשלמת על החלק הראשון של התהליך (בדיקות דם ו US) ולא צריכה לפני כל פעם לעבור דרך המשרדים. אחר כך עם אותה הפנייה את משלמת על החלק השני של התהליך (השאיבה וההחזרה). אני נעדרתי מהעבודה חצי יום ביום ההחזרה ויום אחר כך. השאיבה הייתה לי בשבת (שזה אחלה לדעתי) שיהיה בהצלחה.

I N K A

New member
פונגי ענתה לך על הרוב, טיפה תוספת..

קודם כל לגבי האישור, שימי לב אם זה אחד שכולל את הטיפול כולו = שלב א+ב או שניים בנפרד. אם זה שניים את נותנת להם באסותא בשלב ראשון רק את הראשון ואחר כך את השני. החזר ממכבי מגן זהב היה עד היום 3 קבלות בשנה מכל רופא, עכשיו יש חוק חדש זה רק מנהלי מחלקות וסגני מנהלים או משהו כזה, היינו זיידמן לא ברשימה יותר. תבדקי את זה בסניף מכבי שלך, זה מה שאני הבנתי מהם בכל אופן-מקווה שאני טועה כי זה ממש לא הוגן. זיידמן עצמו אדם מקסים ורופא מעולה, והצוות אחריות באסותא אחלה. כששאיבה לא יוצאת בשבת תצטרכי לנוח ביום השאיבה שהוא יום אישפוז, אבל תוכלי ללכת לעבודה בבוקר ולעזוב באמצע היום, כי הטיפולים באסותא הם אחה"צ. תזדרזי עם הבדיקות כי בעיקר לבדיקת איידס לוקח זמן להגיע והיא מגיעה ישירות לאסותא, תוודאי שזה מגיע אחרת עלולים לא לטפל בך!!! את שאר התוצאות את מביאה איתך לטיפול והאחיות פותחות לך תיק. כמו שאמרה פונג, המעבר במשרדים בפעם הראשונה בכל שלב, הוא רק למטרת תשלום-איך אפשר בלי?
אבל כפרה הכל העיקר שיהיה לך המון בהצלחההההההההההההההההה ותמסרי לזיידמן ד"ש מאחת מהמעריצות שלו בפורום :)

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה לשנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. תשובות על מכבי קיבלת, ובטח עוד תקבלי, אז שיהיה בהצלחה. דבר אחד לא הבנתי, למה עברת לIVF כשבעצם עשית רק הזרעה אחת? בהצלחה נועם

שירן55

New member
ברוכה הבאה הגעת ל../images/Emo82.gif חם

גם אני לא הבנתי למה את עלית כיתה לivf. רק בגלל גירוי יתר או אי תגובה?? לדעתי, צריך לנסות עוד כמה הזרעות....לא? מה שחשוב הוא שתהיי תחת טיפולו/ה של רופא/ת מומחה/את לפריון. בהצלחה רבה מכל ה

בייבי4

New member
תודה - ולנועם -

הבעיה היא שלא מצליחים למצוא פרוטוקול שבו התגובה תהיה מתאימה להזרעה, לא חלשה מידי (שכן תניב זקיק או שניים - לבד אין לי גם אחד)ולא חזקה מידי (IVFכמו שמצפים ב-), כ"כ יש לנו בעיית זרע...ההמלצה היתה לעבור פשוט לIVFה אז מצפים שתגובה שחלתית תהיה טובה וגם יוכלו להתמודד עם בעיית הזרע... אני מקווה שבסוף זה יתברר שנכון כי אני מאוכזבת ומותשת מטיפולים שמפסיקים באמצע, זה נורא מאכזב.
תודה רבה על ההתייחסות המהירה! אטפל בנושא הבדיקות בימים הקרובים. יום טוב לכולן,

לי עם

New member
גם אני באותו פרוטוקול בדיוק

פרוטוקול דקא ארוך. דקא ביום ה 21 של המחזור ולאחר שבועיים זריקות יומיות של 2 גונל + 1 מנוגון. כך אני כבר שבוע בדיוק. היום זריקה שמינית, מחר שוב ומחרתיים בדיקת דם ו US נוספים. בינתיים מתקדם לא רע. אז שיהיה לך בהצלחה גדולה גדולה
מהר ומינימום תופעות לוואי

עינת ב6

New member
ברוה הבאה!../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה לשהייה קצרה והמון בהצלחה! אני ממליצה לך לפתוח תיק לפני בדיקת הדם והמעקב. לגבי מכבי אין לי מושג אבל למעלה יש כל מיני קישורים מעניינים שיכולים לעזור. אני נעדרתי ביום השאיבה וחצי יום אח"כ וכנ"ל בהחזרה... אבל את בד"כ מקבלת יותר ימי מחלה (משהו כמו 8) וממליצים לך לנצל אותם לפי ראות עיניך...
זא"מ שאם לא בא לך על העבודב לכי תעשי קצת חיים חומד!
אבל אם העב' עושה לך טוב שנסי מתניים וצאי לעבודה!
בהצלחה גדולה!!!

למעלה