חבר´ה היי

שדמה

New member
../images/Emo9.gifחבר´ה היי

תרשו לי להודות לכם על הברכות ליום הולדתי .... לא נכנסתי המון זמן מחוסר זמן ואני באמת מגעילה שרק עכשו אני מודה אבל אתם מבינים נכון? מיליון תודות על הכל על היותכם אתם ועל היותכם חברי, על ששמחתם בשימחתי ואמרתם מילים כה חמות אוהבות ויפות. איילת נחמדת את מקסימה המון תודה על ה-כ-ל ... מה צריך לעשות עם הכרטיס ביקור....מותר לקטר שם
אז מה שלומכם
אצלי שטוף שמש אבל קור אימים
שמש שקרניתת ומטעה ואני קפואה
אביבה יקרה עברת בית הבנתי מעניין מה יהיו החוויות שלך מהענין מקווה בשבילך שיהיו חיוביות ותוכלי להפיק את מלוא הכיף מעצם הריחוק נכון שיש הרבה חסרונות אבל...גם יתרונות והרבה. גליה חמודונת מה שלומך יקרה שלי
גלי על תשאלי מה קרה החתול שלי ננשך שוב וכהוגן, אבל אין לו מה להתלונן זה מה שקורה שהולכים לרעות בשדות זרים ובפרט ליד כלבים אחרים שעדיין לא הפנימו שחתול וכלב לא תמיד אוהבים
ועכשו הוא ממש אכול ברגל, בערב אקח אותו לויטרינר יקבל שוב אנטיביוטיקה עד הפעם הבאה, זהו כנראה צריך לסרס אותו זה יעזור
זה יגרום לו להיות יותר בקרבת הבית
טוב זהו להיום אז היו לי בריאים אוהבת
שדמה

AYELET1

New member
שדמה , מצויין לראות ולקרא אותך ../images/Emo13.gif

בכרטיס האישי מותר לקטר, לכתוב שירים, לספר הגיגים
- הכל ובריאות שלמה לחתול הטמבל (או החרמן
)

גליה12

New member
הי שדמה נפלא לראות אותך

ושמחים שלמרות שאת עסוקה את מפנה קצת זמן בשבילנו....

גלי®

New member
היי , שדמונת ! מכירה את השמש הזו...

היא בדיוק זורחת עכשיו מעלי .... תסרסי כבר את החתול שלך ! ובנוגע לכלבים : תפני לבעלים שלהם , ותודיעי להם שיש חוק במדינת ישראל שכלב חייב להיות קשור ועם זמם על הפה , אחרת תפני לרשויות ! מחר , הכלבים האלו עלולים לנשוך ילד שלך !

למעלה