היי....

catslover

New member
../images/Emo9.gifהיי....

טוב, הייתי פה כשהפורום נפתח... ובאיזה שהוא שלב מאיזו שהיא סיבה.. איך שהוא לא יצא לי להיכנס... אז, שוב שלום, אני רותם... נעים להכיר
אממ ונראה לי שמלא זמן לא ראיתי הרקיע השביעי.. למרות שלפני כמה שנים הייתי פשוט מכורה לזה.. אז אשמח אם תוכלו להגיד לי רק באיזו שעה זה משודר עכשיו בהולמרק... (גם ביס נכון?) ואולי אם למישהו יהיה כוח רק לעדכן בדברים מעניינים שקרו לאחרונה.. כי אני ממש לא יודעת באיזו הפסקתי לראות.. נראה לי שבעונה שהתאומים היו קטנים.. הכוונה תינוקות... יש סיכוי שאני אבין משהו עכשיו? תודה רבה רבה!!! והפורום פשוט מקסים!! רותם

Just a Kid 3

New member
וולקאם באק ../images/Emo24.gif

שלום לך. אני פאינה...
נעים להכיר
בכל אופן, עכשיו זה העונה השישית, והיא מושדרת ב11 בבוקר וברבע לשש בערב. הדברים הכי חשובים שאת צריכה לדעת כדי להבין מה קורה:
מרי הסתבכה בצרות ונשלחה לבפאלו לגור עם הקולונל ורות. לפני שהיא נשלחה לשם, היא פגשה משהו בשם רובי, שיצא איתה ועם משהי בשם שריל. חוץ מזה הוא גם ניסה לקחת אותה למוטל ולשכב איתה. ארחי שמרי עזבה, רובי ושריל רצו להתחתן כי הם חשבו ששריל בהריון. כשרובי גילה ששריל לא בהריון, הוא סירב להתחתן איתה והיא גירשה אותו מהבית. אריק גילה את זה ומאז רובי גר עם הקמדנים, והוא חלק מהמשפחה. לוסי הייתה אמורה להתחתן עם משהו בשם ג'רמי, אבל המשפחה שלו לא אהבה אותה אז הם נפרדו. מרי פגשה את ווילסון בבפאלו, והם רצו להתחתן, אבל מרי התנשקה עם משהו בשם בן שפגשה כשרצתה להיות כבאית. מרי חזרה לגלנוק. מאט גר תקופה עם ג'ון, אבל ג'ון החליט להתחתן, ומאט חזר לגור עם המשפחה. הוא החליט הוא רוצה להיות רופא, ואח"כ החליט שהוא רוצה להיות גינקולוג. סיימון נפרד מדינה. רותי עברה לבית ספר פרטי כי היא לא אהבה אצ המורה שלימדה אותה, כי היא קראה לה טיפשה. ורובי יוצא עם משהי בשם ג'וי. לצ'ארלס יש אלצהיימר לאנני יש אחות בשם לילי לג'ולי והאנק יש בת בשם אריקה וילד בדרך. וזהו. נדמה לי. תוסיפו אם שכחתי משהו

faina s

New member
ולקאם באק

גם לי קוראים פאינה וגם לי נעים להכיר חחח

היי רותם ../images/Emo13.gif

שמחה לראות שיש פה עוד מישהו שאוהבת חיות כמוני
ברוכה השווה

catslover

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifתודה!

ובאת משמח לראות שיש פה גם כאלה שאוהבות כל כך חיות!

למעלה