שבהחלט יכול להיות!
יכול להיות שהשינויים יהיו קטנים, יכול להיות שאולי תלמדי בכלל להיות גננת בכירה, אחרי שתעשי את התואר הראשון שלך... יכול להיות שתעדיפי להיות מורה... מה שאני רואה זה שהלימודים האלה לא יספיקו לך ותבחרי בהמשך הדרך עוד לימודים, אבל את יודעת מה? אולי אלה באמת יהיו לימודי הרחבה לתחום שבחרת... אולי באמת השינוי יהיה קטן... אגב, אני בחיי הקצרים בינתיים, הספקתי לעשות שלוש טרנספורמציות כבדות מאוד בתחום הקריירה - התחלתי כמאלפת כלבים וכלבנית, אהבתי הגדולה הראשונה, אחרי כמה שנים החלטתי שזו עבודה סיזיפית מדיי והלכתי ללמוד הנדסת תוכנה מתוך מחשבה שאני אוכל לעבוד מעט, להרוויח הרבה, ולהמשיך להתעסק עם הכלבים שלי מהבית, מה שבאמת קרה, ועבדתי בתחום התוכנה משהו כמו שמונה שנים, ואז עזבתי את זה והלכתי ללמוד רפואה הוליסטית... התואר הראשון שלי, הוא בכלל בכלכלה. ואני מבטיחה לך בהן צדקי, שאף אחת מההחלטות לא היתה מיותרת ולא הייתי עושה את זה בשום דרך אחרת. אני משתמשת בכל הידיעות שצברתי בשביל לחיות את החיים שלי והאופציות שלי, אני מרגישה, הן אינסופיות. ככה שלדעתי, אין מה להיבהל מזה שאת עוד עלולה להחליף קריירה, אפילו אם זה המצב - שזה כאילו הפירוש הכי "מבהיל" של המסר שקיבלת...