היי עומר

אופ 1

New member
../images/Emo9.gifהיי עומר

בחרתי את המסלול שאני רוצה ללמוד ושאלתי את הרונים אם המקצוע שבחרתי הוא הנכון לי? וזה מה שיצא... תי'וואז אורוז האגאלאז מה זה אומר? תודה ושבוע מקסים שיהיה לך

שניראה...

שהמסלול הזה יהיה עבודה קשה בשבילך... אתגר קשה... תצטרכי להשקיע פה הרבה, לפי דעתי..

אופ 1

New member
היי עומר

חשבתי שהחלטתי על המסלול הזה עד שהגעתי לפגישת ייעוץ.יצאתי משם עם המון שאלות,ספקות וחששות.כנראה שאני אלך לכיוון אחר.כשאני אחליט ואגש לפגישת ייעוץ אני אשאל שוב ואני מרגישה שהמסלול שעכשיו אני רוצה אותו הוא יתאים לי יותר.אפשר לשאול,או כדאי להמתין?

אופ 1

New member
עומר יקירה,

שאלתי האם נכון לי ללמוד במכללה x מקצוע אחר וזה מה יצא... קנאז' וונג'ו מנאנאז מה זה אומר? אם זה נראה לך מוקדם מידי אל תתייחסי לפריסה ואני אעשה שוב בשבוע הבא. תדה יקירה והמשך שבוע מקסים

התשובה פה...

יצאה לך בעלת קווים יותר חיוביים.... ככה שאם אני משווה בין השאלה הקודמת לזו, ניראה שזו תעשה לך חיים יותר קלים. עם זאת, שימי לב, אין בתשובה הזו שום מימד של ייעוד, ומשהו שיימשך לנצח... כלומר - לא בטוח שזה באמת יהיה הדבר האחרון שתעסקי ותלמדי...

אופ 1

New member
וואו ממש התבלבלתי כבר../images/Emo9.gif

אני יודעת שבתחום הזה אני רוצה לעסוק,עבודה עם ילדים.אני מאמינה שאני אמשיך ללמוד מעבר לתואר הראשון ושאני לא רוצה ללמוד רק חינוך לגיל הרך.יכול להיות שבגלל זה יצא שזה לא הדבר האחרון שאני אעסוק או אלמד? אני כבר לא יודעת מה אני רוצה ללמוד ומה הנכון לי ביותר
מה את אומרת?

שבהחלט יכול להיות!

יכול להיות שהשינויים יהיו קטנים, יכול להיות שאולי תלמדי בכלל להיות גננת בכירה, אחרי שתעשי את התואר הראשון שלך... יכול להיות שתעדיפי להיות מורה... מה שאני רואה זה שהלימודים האלה לא יספיקו לך ותבחרי בהמשך הדרך עוד לימודים, אבל את יודעת מה? אולי אלה באמת יהיו לימודי הרחבה לתחום שבחרת... אולי באמת השינוי יהיה קטן... אגב, אני בחיי הקצרים בינתיים, הספקתי לעשות שלוש טרנספורמציות כבדות מאוד בתחום הקריירה - התחלתי כמאלפת כלבים וכלבנית, אהבתי הגדולה הראשונה, אחרי כמה שנים החלטתי שזו עבודה סיזיפית מדיי והלכתי ללמוד הנדסת תוכנה מתוך מחשבה שאני אוכל לעבוד מעט, להרוויח הרבה, ולהמשיך להתעסק עם הכלבים שלי מהבית, מה שבאמת קרה, ועבדתי בתחום התוכנה משהו כמו שמונה שנים, ואז עזבתי את זה והלכתי ללמוד רפואה הוליסטית... התואר הראשון שלי, הוא בכלל בכלכלה. ואני מבטיחה לך בהן צדקי, שאף אחת מההחלטות לא היתה מיותרת ולא הייתי עושה את זה בשום דרך אחרת. אני משתמשת בכל הידיעות שצברתי בשביל לחיות את החיים שלי והאופציות שלי, אני מרגישה, הן אינסופיות. ככה שלדעתי, אין מה להיבהל מזה שאת עוד עלולה להחליף קריירה, אפילו אם זה המצב - שזה כאילו הפירוש הכי "מבהיל" של המסר שקיבלת...

אופ 1

New member
תודה יקירה../images/Emo24.gif

עזרת לי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

למעלה