היי כנסווו הייי כולם... אני חדשה פה ואני מתה על הסדרה אהבה מעבר לפינה!!!!! וזהו לבנתיים..........
M m u f y New member 29/8/03 #1 ../images/Emo9.gifהיי כנסווו הייי כולם... אני חדשה פה ואני מתה על הסדרה אהבה מעבר לפינה!!!!! וזהו לבנתיים..........
../images/Emo9.gifהיי כנסווו הייי כולם... אני חדשה פה ואני מתה על הסדרה אהבה מעבר לפינה!!!!! וזהו לבנתיים..........
M m u f y New member 30/8/03 #2 ../images/Emo57.gifטוב נעשה את זה מהתחלה...... היי קוראים לי שיר ואני עוד מעט בת 14 אני מתה על הסדרה אהבה מעבר לפינה ובמיוחד על יהודה לוי הכוסון!!! וגם על מירי בוהדנה כמובן!! מקווה להשתלב....
../images/Emo57.gifטוב נעשה את זה מהתחלה...... היי קוראים לי שיר ואני עוד מעט בת 14 אני מתה על הסדרה אהבה מעבר לפינה ובמיוחד על יהודה לוי הכוסון!!! וגם על מירי בוהדנה כמובן!! מקווה להשתלב....
° °•°caterpillar°•° New member 30/8/03 #4 היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif אני חן, בת 10 וחצי ממודיעין!! מקווה שתהני בפורום!!
היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif אני חן, בת 10 וחצי ממודיעין!! מקווה שתהני בפורום!!
J jenn aniston New member 30/8/03 #7 ../images/Emo95.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif אני לי בת 14 וחצי מראשון לציון תהני...
../images/Emo95.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif אני לי בת 14 וחצי מראשון לציון תהני...
H HaDaRoSh New member 1/9/03 #8 ../images/Emo14.gifברוכה הבאה../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif מקווה שתהני אני הדר בת 14 וחצי מת"א ואנחנו בדיוק ההפך הגמור את אוהבת את מירי בוהדנה ויהודה לוי ואני שונאת אותם בלעע אז ממצב?
../images/Emo14.gifברוכה הבאה../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif מקווה שתהני אני הדר בת 14 וחצי מת"א ואנחנו בדיוק ההפך הגמור את אוהבת את מירי בוהדנה ויהודה לוי ואני שונאת אותם בלעע אז ממצב?
X xדומה בנשמה New member 1/9/03 #9 ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif
../images/Emo42.gif../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif