היי אנשים

שוקלדה

New member
../images/Emo9.gifהיי אנשים

מה שלומכם?.. ע"פ הפורום אני מבינה שכולם עוברים אכזבות..אכזבות שמדכאות.. אני רוצה לספר לכם..שאני עברתי אכזבה..כמוכם מדובר בבחור שהכרתי בן 22..חויתי איתו הכול ריגושים חוויות ( ואפילו את הפעם הראשונה :))..והייתה לי עימו תקופה מקסימה...פשוט כשהייתי איתו הרגשתי בעננים ואפילו הוא גרם לי להתאהב בו..לחשוב עליו בלי הפסקה..לדמיין אותו כל פעם כשאני עוצמת את עיניי... אבל מאז היומולדת שלו..הוא הפסיק להתקשר ..לדבר איתי לשלוח לי הודעות..או בקיצור הפסי להראות עיניין בי..הכול היה טוב ויפה..אני לא מבינה מה גרם לקרע הזה בינינו..ולמה זה קרה.. כול מה שאני יודעת זה שהוא אכזב אותי..כי לא חשבתי שהוא כזה חשבתי שהוא שונה... אבל כנראה שוב טעיתי בבחירת היחיד..:( כול מה ששאני רוצה עכשיו זה לא לחשוב עליו יותר כי זה יפגע בי יותר.. איךאני אמורה לנסות לשכוח אותו??? תודה ..:)

היי לך ברוכה הבאה

כולם פה חוו או חווים אכזבה וכולם פה עוזרים לכולם טוב שבאת בקשר לקשר (או אולי עדיף לקרוא לזה פלונטר?) שלך אני לא חושבת שאת צריכה לשכוח לא את הדברים הטובים שהיו האיש והצורך בקירבה שלו יעלמו מעצמם כשתמצאי את עצמך עוסקת בעוד הרבה דברים אחרים לדעתי ,וככה פעלתי בעצמי, העדפתי להכיר כמה שיותר גברים כי אי אפשר בין כל המליונים של הגברים שסביבינו לקלוע ישר לאחד המיוחד המיועד לך לכל החיים או לפחות לרובם.... תני לעצמך צ'אנס ותצאי ותכירי אחרים בהצלחה

שוקלדה

New member
זה קשה..:)

נכון ואת צודקת הדרך הכי טובה לנסות לשכוח אותו -היא להכיר גברים אחרים ...ולעסוק במשהוא אחר...ואת זה כעבר ניסיתי והצלחתי לשכוח מישהוא מהעבר.. אבל איתו זה דבר שונה..(מתחבא מאחורי זה סיפור..) אבל אני נותנת לעצמי עוד צ'אנס כמו שאמרת... ותודה.....:)

LauraLF

New member
היי שוקולדה יקרה

אוף , אני ממש מכירה את התחושה הזו
כשכל פעם שאת עוצמת עינים את מדמיינת אותו וחושבת עליו כל הזמן.. אוי התחושה הכל כך נפלאה שמתנפצת לרסיסים.. תקשיבי , אם חשוב לך לדעת מה קרה פתאם לדעתי תתקשרי אליו ואם הוא מסנן לכי אליו ותגידי לו שזה לא פייר וזה ממש לא בוגר ככה להעלם בלי לומר מילה לאנשים יש נטייה לעשות דברים כאלה וזה כ"כ מעצבן..
אם את לא רוצה לדעת ורק רוצה לשכוח אז התרופה הטובה ביותר(עם כל הקלישאה) היא זמן.. זמן מרפא כמעט הכל אני מקווה ובטוחה שתמצאי בחור אחר שיתיחס אליך בכבוד ולא יםגע בך ויעלם. שלך, לאורה.

שוקלדה

New member
לאורה , מתוקה ...

קודם כול את צודקת ..ותודה לך !! חמודה, זה כבר קורה לי פעם 2 אבל פה המקרה קצת שונה (קצת הרבה..) :) אני לא רוצה להיות זאתי שתתקשר אליו שתלך אליו או יותר נכון לומר זאתי שתרדוף אחריו..כי בטח מוכרת לך התחושה כשאת רודפת אחרי מישהוא במטרה להשיג אותו , האגו שלו מתחיל להתנפח ... מצד שני את צודקת כי באמת הכול תלוי בזמן..אבל בזמן הזה התחושה היא לא הכי טובה :) - את מבינה למה אני מתכוונת.. ועוד דבר חדש..אני נוהגת לדבר איתו מלא במסנג'ר..ואתמול הוא שלח לי הודעה..."היי מאמי מה המצב?" , חשבתי לעצמי פעמים אם לענות או לא..-וכן נשברתי עניתי לו והגבתי לדבריו... יש לי תחושה שהוא מתנהג כאילו כלום לא קרה כאילו הוא לא חודע להתנהגות שלו לזה שהוא "מתעלם" ממני...אני לא מבינה למה זה ככה?... אני מרגישה בלבול...אוף.. אבל בכול זאת...טנקס :)...

LauraLF

New member
עכשיו באמת איבדתי אותו

הוא מתעלם ומסנן ואז שולח במסנג'ר הודעה היי מאמי?? כל מה שאמרת נכון.. וזה נכון שהרדיפה הזו מנפחת להם את האגו למימדים עצומים. אבל אם הוא כן כותב לך כנראה שהוא פשוט עשה לעצמו פסק זמן בלי להגיד לך , חשב עם עצמו ולכן לא ענה לך ולא דיבר איתך ועכשיו כנראה הבין שאת בכל זאת חסרה לו אז הוא מדבר איתך כאילו כלום לא קרה. זה בדיוק מה שאיזה בחור אחד עשה לי לפני שבועיים...למרות שאני חושבת שזה מסריח לקחת פסק זמן לחשוב בלי לומר כלום ואז את מרגישה כאילו את רודפת. ובאמת עם הבחור שעשה את זה זה לא ממש הצליח.. בכל מקרה מותק, KEEP ME POSTED ואני מאחלת לך בהצלחה

שוקלדה

New member
למרות שנראה לי....

שאני באמת חסרה לו...כי לא סתם היה רושם לי הודעה.."הרי הוא עבוק כול הזמן "...ולא יכול למצוא 5 דק' ביום להתקשר אליי לבדוק מה שלומי....כי זה היה בעבר..אבל למה זה פסק?? ואין שום מצב בעולם שאני ארדוף אחרי מישהוא שבסופו של דבר מסתבר שזה לא היה שווה את הרדיפה עצמה (אם את מבינה למה אני מתכוונת)...ואי למה הגברים כ"כ אגואיסטיים..... תודה בובה..גם לך GOOD LUCK !!!

למעלה