היייי

t o x i c

New member
../images/Emo9.gifהיייי

הייי לכולם אני חדשה פה....אני מתה מתה מתה מתה מתה על ג'וני דפ....(הוא פשוט מושלם...) ואני מאוד מקווה להשתלב.... אני בת 14 וחצי ואני מהמרכז...ויש לי גם שאלה קטנה... כל הסרטים שראיתי שיש לג'וני בטלוויזיה הם ביס...,אין לו בתבל שומדבר בזמן הקרוב???

Johnnit

New member
יש יש

את צריכה לעקוב אחר ערוצי סינמה בעיקר. יש גם בערוץ 4 ו10 לפעמים. לא מזמן היה סופשבוע ג'וני דפ. בכל מקרה -ברוכה הבאה

chompi2

New member
ברוכה הבאה+שאלה

ביס?!?! יש לי יס אין שם הרבה סרטים שלו בכלל! היה רק שוקולד טוב אלף פעם כי זה יס והיה אד ווד ולא זכור לי עוד משו בכל מקרה ברוכה הבאה!! תהני

t o x i c

New member
יש ביס הרבה...אבל

בסך הכל ממה שאני יודעת ב10.6 (יום אחרי היום הולדת שלו...)יש את נער שוליים(יס1 22.59) וב 25.6 יש את 90 דקות לרצח...(יס2 21.45) זה פשוט לא מהסרטים שתמיד יש....ותודה!

Sharon depp

New member
ג'וני נולד ב-10.6?

יש לי ערב שורשים ב10.6.............. אני מקווה שאני אספיק לחזור לראות את גאי פינס......... הם בטח יראו אותו בין אלה שיש להם יומולדת.......

Vivi Sparrow

New member
לא הוא לא נולד בעשירי ליוני... ../images/Emo3.gif

היא אמרה "בסך הכל ממה שאני יודעת ב10.6 יום אחרי היום הולדת שלו ..."

t o x i c

New member
אני לא הבנתי את החתימה שלך...

אולי את גם רוצה להיות וונסה דפ???

Sharon depp

New member
מה זה קשור?

אני הייתי בפורום, ראיתי את השירשור שקשור לזה אבל לא הבנתי.............. אני אשמח אם תסבירי......

MichalDepp

New member
נשמה..

למזלי יש לי ערוצי זהב,ובערוצי זהב יש המון סרטים של ג'וני,או יותר נכון היו. ולמזלי הרב,הספקתי לראות אותם. ראיתי כמעט את כל הסרטים בזכות ערוצי זהב,מה גם שאני כתבתי להם מכתב,ואני סבורה שהסופשבוע ג'וני דפ שנערך,היה בחלקו בגלל המכתב. בכל אופן,ביס אני יודעת שתמיד יש נער שוליים ואד ווד. ערוץ עשר גם משדר שוקולד,השער התשיעי וסליפי הולו. אני כל שבוע בודקת בעיתון או בטלוויזיה אם יש או אין.
ודרך אגב,גם אני חדשה פה..:) מקווה שעזרתי..... ג'וני רולז

למעלה