דיון...

../images/Emo9.gif דיון...

כןכן אני ילדה חפרנית ולכן יש כל פעם דיון.. הייתי בכיף מדסקסת על למה אתן שונאות את מלודי, אבל אני לא מזוכיסטית,סאדיסטית etc. אז עכשיו... אנחנו מדסקסות בנושא -טםטםםםטם- : DANITY KANE - דאניטי קיין למי שלא מכיר, אלו להקת בנות מ"making the band" התוכנית של פי דידי [שחוץ מcome to me וtell me לא עשה משהו טוב לאנושות] שהוציאו לא מזמן את הסינגל הראשון שלהן Show Stopper ולמה דווקא הן? כי אנחנו, בתור מעריצי הפוסיקט דולז, נוטים לחשוב שהם חקייניות שלהן או משהו בגלל הדמיון בלתי נלאה [ולא, לא התכוונתי בלתי נראה] ביניהן
אז... מה אתן חושבות בעניין הזה? חקייניות? חמודות?
[מלמעלה למטה, מימין לשמאל - די וודס, אובריי, שאנון, אנדריאה ודון] והנה הקליפ של שואו סטופר, השיר הממש ממש מצליח שלהן...שאהבתי ביותר.. גם את הקליפ.. מזכיר את דונט צ'ה? תחליטו אתן. http://www.youtube.com/watch?v=rDNk2u1fecA ועזבו את זה שיש להן שיר בשם Ride for You והן אומרות שם - לא פחות - סטיקויטיו!

TzlilSimple

New member
שונאות את מלודי?

בכלל לא! היא חלק מהלהקה ואני אוהבת את כולן! בקשר לנושא הדיון אז... אמממ... אין לי מה לכתוב כל כך חוץ מזה שזה נשמע כמו הסגנון של קליס זה הכל.

funky Doll

New member
אחלה נושא לדיון!~!

תראו אני חושבת שהם להקה ממש גרועה ככה הדעה שלי : 1.הן חשות...
2.הם דומות לתחת
3.אין להן חוש אופנה הם לא ברמה של הדולז לדעתי
4.השם .......לא נראה טוב
5. שילכו לישון ויחלמו על להיראות כמו הדולז
6. השיר לא דומה אפילו חצי לדונט צ'ה 7.נראה לי השיר הכי טוב שלהן הוא Show Stopper אבל הקליפ לא אהבתי לא ברמה... 8. אני זוכרת שראיתי making the band והיה להן הופעה והיא לא הצליחה וכולם צעקו "בוזזז"חחח אבל בסוף השחורה שבתמונה למעלה בשורה הרשאונה הצליחה להחיות את הקהל יש להן מזל..

Pushoka

New member
בעעע ../images/Emo5.gif

הן ממש ממש ממש לא עושות לי את זה :-\ אני שונאת את השירים שלהן, שונאת את המראה שלהן, הן פשוט- לא!
וכן, בשבילי הן סוג של חיקוי עלוב לפוסיקאטס... :-\ סיכום הדברים: לא לא ולא!

בסמיילי אחד?! ../images/Emo5.gif

זונות. מגעילות. מכוערות. והכי גרוע = אין טיפת כשרון.

Mp3 GiRl

New member
הן סתם וואנבי ../images/Emo190.gif

באמת שילכו לישון הן סתם חושבות שהן רוקדות\שרות יפה כשהן בכלללא

Aeon

New member
../images/Emo31.gif

ממה שאני הבנתי הם ירדו כמה וכמה פעמים על הדולז הקנאה לא תעשה אתכן יותר מצליחות
אני לא אהבתי... עוד להקה שתעלם עוד שנה...

למעלה