גם חדשה....

chapling

New member
../images/Emo9.gifגם חדשה....

גם אני מגיעה לצערי מפורום קצת פחות שמח (אבל מאוד חם ותומך) של אובדן הריון. להריון הראשון נכנסו אחרי 3-4 חודשים בלי שום בדיקות ושום מודעות ככה סתם (כמו שצריך!!) מאז הגרידה עברה כמעט חצי שנה... וכל הזמן הזה נמנעתי מפורומים של לקראת הריון כי תמיד היה לי הרושם שזה מקום מאוד מלחיץ.... אבל אז פתאום היום החלטתי להיכנס לפורום הזה, וגיליתי בדיוק את מה שחיפשתי!!!! אחרי מעבר על הפסים הכחולים השמחים ועל רשימת התפקדות החלטתי להיצטרף!! אולי תפגע בי קצת אבקת הריון
.... אז נתחיל מכמה שאלות.... מה מסמנת ההפרשה החלבונית, וכמה זמן אחריה יש ביוץ... למרות שאני דוגלת בשיטה של לא לחשוב על זה יותר מידי... טוב נראה לי שבתור הודעה ראשונה היא ארוכה מספיק אז המון תודה לכולכן, רק לקרוא את כל השרשורים... פשוט היה כיף!!!!! להרבה הודעות משמחות chapling
(שלי דווקא ג'ינג'י...)

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני לא מבינה גדולה

בעניני הפרשות, אבל את מוזמנת להציץ במאמר שמרכז את כל הסימנים המאמר נקרא שיטת המודעות לפוריות והוא כמובן באמרים של הפורום (שורה כחולה למעלה) והעיקר שתחזרי מהר לפורום הריון ולידה.

קובולט

New member
הי צאפלינג ../images/Emo24.gif

אנחנו כבר מכירות !!! לצערינו אבל לשימחתינו נפגשות שוב בפורום אופטימי ידידותי ותרשו לי להתרברב בכן בנות,
מאוד מקצועי על כל שאלה כבר יש פה שפע של מומחיות, שבדקו וחוו כל דבר על עצמן... לכן זה המקום להתחיל בו תקופה חדשה ואופטימית. אני אגלה לך בסוד בסוד (כאילו שהבנות פה לא יודעות) לי לקח 7 חודשים אחרי... להיקלט אז מחזיקה לך אצבעות מפזרת אבקת הריון בריא ותקין!!! ברוכה הבאה

mishmish25

New member
ברוכה הבאה למשפחה חמה ותומכת

שיהיה לך רק טוב ושניפגש כולנו מהר בפורום השמח יותר..... אאאאממממןןןןן

mei26

New member
למבינות בענייני הפרשות שאלה ../images/Emo35.gif

לדעתי אני יומיים אחרי ביוץ,אני עוקבת מתחילת המחזור אחרי חום השחר ומקפידה על מדידה בשעה מדוייקת לפני הקימה מהמיטה (ממש ילדה למופת), ביום ה-14 מדדתי 36.1 מעלות וביום ה-15 וכן ביום ה-16 (היום בבוקר) נמדדו 36.5 מעלות. אני מודעת לכך שצריכות להיות לפחות שלוש מדידות גבוהות רצופות, אבל בכל זאת נראה לי שהביוץ היה. בנוגע להפרשות... לפני הביוץ ובזמן הביוץ לא שמתי לב להפרשות החלבון (כפי שהן מתוארות כאן), היו הפרשות שהופיעו בעיקר בניגוב אבל לא בכמויות או באיכויות המתוארות. אבל....... היום מהבוקר אני שמה לב להפרשה שקופה בכמות גדולה מהרגיל מי מכן שיכולה לעזור לי.... האם הפרשות כאלו מופיעות גם לאחר הביוץ או שמא הביוץ עוד לא התרחש למרות החום. תודה מראש לכל מי שתוכל לנדב לי מידע הכי חשוב לי לדעת אם להמשיך עדיין בקיום המצווה יום כן יום לא, או שרוב הסיכויים שהביוץ התרחש כבר לפני יומיים ואפשר להוריד קצת את הרגל מהגז.

פּוֹנְג

New member
מצטערת, אני ממש לא טובה בהפרשות../images/Emo8.gif

אבל מקפיצה לך כי בטוח יש מי שכן.

אני חושבת

שהפרשה שקופה היא הפרשה חלבונית, הרי חלבון של ביצה טריה גם הוא שקוף. לגבי ההפרשות המתוארות במאמר, חשוב שתדעי לזהות על עצמך איזה סוג הפרשות את רואה. יתכן שההגדרות שלך קצת שונות מאלו שכתובות במאמר. העיקר זה שתדעי לזהות קודם כל שיש הפרשות, כדי לדעת שחלון הפוריות מתרחש ואח"כ אם את גם יודעת להבדיל בין סוגי ההפרשות זה טוב מאוד. (גם אצלי התאורים המופיעים במאמר לא כ"כ התאימו למה שחוויתי). כעקרון הפרשות ישנן לפני הביוץ, אבל היו כאן כמה וכמה הודעות של בנות שדיווחו על הפרשות גם לאחר הביוץ. מציעה לך להמשיך בשיטת יום כן יום לא עד שתהיי בטוחה שהביוץ הסתיים. בכל מקרה עוד יום אחד למדידה של ה-3 ימים לא ישנה הרבה.

mei26

New member
אז את אומרת

שאם החום מחר ימשיך להיות גבוהה מהימים 9-14 אז אני יכולה להניח שאכן היה ביוץ? הייתי מצרפת את הגרף אבל אני בעבודה והוא! בבית.

לדעתי את יכולה להניח את זה

אבל אם את מעדיפה שעוד עין תראה את הגרף, וכדי שהתשובה תהיה בדוקה יותר אז תעלי לנו מחר את הגרף כשאת בבית ונגיד לך מה אנחנו חושבות

צהלולים

New member
ברוכה הבאה לצ'פלינג ותשובה למאי...

כבר כמה שבועות אני מנסה להבין את ענייני ההפרשות האלה...
עברתי על הרבה מאד תשובות של בנות הפורום ולהלן התוצאות: א. לפני הביוץ - למרבית הבנות יש הפרשה "חלמונית שקופה", אבל לא לכולן! לחלק אין הפרשות כלל, או לא כאלה בכמות חריגה יחסית לימים הקודמים. ב. אחרי הביוץ - לחלק היו הפרשות גם בשלב זה. אגב, ממה שקראתי, הרבה פעמים זה היה "סימן לבאות" בדיעבד (שנגמר בהריון...)
אבל לא תמיד. ג. לפני מחזור - גם אז צפויות הפרשות מוגברות... מקווה שעזרתי (כל עניין ההפרשות הזה טריקי במיוחד)...

mei26

New member
צהלולי ../images/Emo8.gif

עזרת גם עזרת ולו רק בגלל שאני מבינה שאני לא לבד בעניין של פיענוח ההפרשות למיניהן... והלואי, הלואי, הלואי, שההסבר יהיה שזה סימן טוב לבאות...
אם פיענחתי נכון את יום הביוץ אז יש לי רק עוד 12 ימים לחכות בסבלנות

ברוכה הבאה!!!

אני מלכתחילה החלטתי להכנס לפורום האופטימי הזה ולא לפורום של אבדן הריון. אז שיהיה בהצלחה!!!

למעלה