בקשה קטנה..

piece of me1

New member
../images/Emo9.gifבקשה קטנה..

אם אפשר לשים את הפנים שלי על הפנים של קייטי שייראה כאילו אני זו עם התספורת קארה. תודה ולילה טוב,

sima1203

New member
האם משהו מוכן

לקחת את האתגר הזה? אני לא ממש הצלחתי לעשות משהו מתקבל על הדעת. רק למען התירגול. תודה ושבת שלום.

SSAAMMEEYY

New member
נסיון שלי...

לא היה לי כמעט זמן לעבוד על זה... אבל מקווה שיצא בסדר

sima1203

New member
כן לדעתי

יצא יפה מאד, גם ללא עוצרת באדום, רק הגוון של להפנים קצת פחות מתאים אצלה, אבל יפה מאד. חייבת גם לנסות. שבת שלום.

Ninja

New member
עבודה יפה

בכדי לנסות ולשפר אותה, הייתי לוקח את הפנים של הבחורה והופך אותם 180 מעלות פחות או יותר. כלומר הצלבה אופקית, מעין מראה. זה היה גורם לקווי זרימה יותר מציאותיים בתוצאה. התאמת הצבעים נעשתה יפה.

Ninja

New member
כלומר דומה יותר לעבודה של SSAAMMEEYY

רק לנסות ולבצע יותר התאמת גדלים

molvy

New member
ניסיתי גישה שונה

הביצוע על הפנים אבל מה דכתכם על הרעיון?

sima1203

New member
נחמד,

סביר להניח שהגברת תיראה ככה עם התסרוקת הזאת, או די קרוב לזה, בכל זאת הייתי שמחה לקבל ביקורת על העבודה שלי מהמומחים שבפורום הנפלא הזה.

Ninja

New member
יצא חמוד

הדבר שהכי מפריע לי בעין אלו קווי הזרימה של הדמות. הגוף פונה שמאלה ואילו הפנים פונים ימינה. לדעתי צריך לעשות flip לאחת השכבות. אולי גם הייתי מנסה טיפה להקטין את הפנים. ממש טיפה. בנוסף, אולי לנסות לסובב מעט את הפנים, כאשר הציר נמצאה בקצה האף לדוגמה. בכל מקרה, אני חושב שהניסיון כבר נחמד גם כמו שהוא כעת.

sima1203

New member
מכל ביקורת

כזו אני רק לומדת, ותודה תודה, לא חשבתי אפילו על האפשרויות של לסובב את הפנים וכיוצא בזה. תודה , ותמיד אשמח לביקורות, בונה.ממש כיף, והמון בריאות ויצירה.

Sweet Fantasy

New member
סיבוב הפנים בהחלט נראה טוב יותר

אבל הגודל לאהכי מתאים (הפרצוף קטן מדיי) והייתי גם מנסה עוד קצת להתאים את הצבעים.

למעלה