נטלי של דורון ויהונת
New member
../images/Emo9.gif בוקר טוב !!!!?
מה אתם אומרים יהיה לנו יום טוב יותר מאמול ושלשום ? נקווה מאוד מאוד!!! אז אחרי שלא ישנתי רצוף כבר כמעט חצי שנה - ואחרי שדאגתי לשקט מוחלט בצהריים בבית לישון כמו שצריך - יהונתם ישן לידי במיטה ודורון הלך עם אבא לעבודה ... אני משוטטת לי באינטרנט להנאתי וחמתי נכנסת בסערת רגשות - בדיוק כשהתכוונתי להכנס למיטה בשמחה - בקיצור הלכה לי שנת הצהריים
מה לעשות? צער גידול חמות רבה עם חמי על שטויות ובאה _פעם שניה השבוע (להזכירכם אנחנו גרים מאחוריה - אצלה בחצר ...) וישבה איתי שלוש שעות -שמעתי את סיםורי ביה"ס של בעלי שוב ושוב ושוב ... בקיצור הלכה לי שנת הצהריים - היא הייתה כ"כ נסערת שלא היה לי לב לאמר לה שאני הולכת לישון . אבל מה ? לפחות הלילה ישנתי כמו שצריך פעם ראשונה בהמון זמן שלא התעוררתי אפילו פעם אחת .... הלוואי שימשך כל עוד כמה לילות אני אוכל להתאושש מהעייפות הכרונית שיש לי בזמן האחרון ! לא בא לי להגיע ללידה מותשת ! יאללה שפכתי שיהיה לנו יום נעים ! נ.ב הארוחה שלי עם סיגלי היתה נהדרת ! מפסיד מי שלא גר באילת !
מה אתם אומרים יהיה לנו יום טוב יותר מאמול ושלשום ? נקווה מאוד מאוד!!! אז אחרי שלא ישנתי רצוף כבר כמעט חצי שנה - ואחרי שדאגתי לשקט מוחלט בצהריים בבית לישון כמו שצריך - יהונתם ישן לידי במיטה ודורון הלך עם אבא לעבודה ... אני משוטטת לי באינטרנט להנאתי וחמתי נכנסת בסערת רגשות - בדיוק כשהתכוונתי להכנס למיטה בשמחה - בקיצור הלכה לי שנת הצהריים