אפשר עזרה?

rastotman

New member
../images/Emo9.gif אפשר עזרה?

שפכתי על המיטה החדשה שלי לכה כהה- למישהי(/הו) יש רעיון איך להוריד אותה מהציפוי הלבן של המיזרון ומהסדין? ניסיתי קלייה וחומר מנקה שטחים ובדים, הכתם רק נעשה טיפה יותר בהיר- אני צריכה ללמוד מהנסיון שלכם- תיזרכו כמה שיותר רעיונות-
תודה.

אני בתורנות היום../images/Emo101.gif

אז אני אנסה לעזור: אפשר לנסות עם אצטון,בעדינות וכדאי לבדוק בפינה נסתרת שהבד לא מתחרפן מזה...

חמודה, אחרי נסיונות רבים מספור

להורדת לק בצורות שונות ומשונות, אני חיה היום עם 2 סדינים עם לק שהילדה ציירה עליהם. אומנם חלק קצת דהה עם השנים, אבל החומרים החזקים האלה: אציטון ודומיהם שניסתי עשו לי חורים קטנים בבד שתפרתי ביד. ולכן לא מנסה אותם שוב. אז א. לחיות עם התקלה. ב. להזהר בחומרים האלה. ג. לקנות חדש. ד. זה מה שיש, אז לא נורא, בפעם הבאה תיזהרי יותר. ה. אם הכתם בסוף הסדין אולי כשאת שמה את הסט על המיטה להפוך את הכיוון ואז הוא יוסתר בכריות ששמים עליו עבור הראש.

rastotman

New member
ניסיתי על הבד הלבן-

של המיזרון עצמו, והכתם לא הגיב. אם יש סכנה שהבד יהרס אני לא אמשיך לנסות גם על הסדין- אם יש הבדל, מה שנישפך לי זה לא לק אלא לכה של עץ- וזה בהחלט לא כתם שקל להסתיר. כרגע המיזרון הפוך אבל אני מעדיפה לא לחיות עם הפחד שאמא שלי יום אחד תחליף מצעים ותגלה את זה (את הסדין אני יכולה מקסימום להעלים). תודה על העזרה

אם זה לקה של עץ

אז אולי צריך משהו יותר רציני- כמו טרפנטין בכל אופן, שווה להתייעץ עם מומחה, אולי לבקר בפורום "עשה זאת בעצמך", הם צובעים שם בסיטונות...

זה לא נעים לחיות בשקר. היא תגלה

ומה אז? הכי טוב לספר לה, להגיד לה שנזהרת וזה בכל זאת קרה. בהצלחה. מהורים לאט צריך להחביא דברים. זו דעתי.

למעלה