אנשים!!! לסאם יש קליפ חדש של השיר hell קליפ ממש מצחיק!
B BiZzY M New member 4/1/03 #1 ../images/Emo9.gifאנשים!!! לסאם יש קליפ חדש של השיר hell קליפ ממש מצחיק!
B BiZzY M New member 4/1/03 #2 אופס.. אתם כבר יודעים.... לא נורא... אבל עדיין.. תגובות!! זה פורום עליהם ובקושי מדברים עליהם! תתעוררו!
אופס.. אתם כבר יודעים.... לא נורא... אבל עדיין.. תגובות!! זה פורום עליהם ובקושי מדברים עליהם! תתעוררו!
B BIZZY 666 New member 4/1/03 #3 אוף איך יכול להיות שיצא את בטוחה שיצא באמטיוי לא הראו את זה ולא דיברו על זה
B BiZzY M New member 5/1/03 #7 מראים אותו... בMTV2 די הרבה... לדעתי הוא יגיע לMTV לפחות עוד איזה שבוע...
P PURPLE CHICKEN New member 6/1/03 #8 ../images/Emo3.gif לא פייר. לי אין MTV2! כשמישהו רואה את זה ב-MTV שיגיד! מיד!]-} לפי התיאורים של מור (לא כאן, בביצפר. דודו. ) הוא נשמע ממש מגניב! *נסקלת*
../images/Emo3.gif לא פייר. לי אין MTV2! כשמישהו רואה את זה ב-MTV שיגיד! מיד!]-} לפי התיאורים של מור (לא כאן, בביצפר. דודו. ) הוא נשמע ממש מגניב! *נסקלת*
T Tapuhi New member 10/1/03 #15 מההההה?! נראה לי שהיא בלבלה את כולנו "בלבלי אותה (תפוהי) אל תעשי לה חשבון בלבלי אותה שלא תוכל לישון (גם ככה אני לא נרדמת ) בלבלי אותה כמו שבלבלת אותי (היא בלבלה עוד מישו? ) בלבלי אותה, בלבלי (הבנו )" בעעעעעע אני רוצה רוגעלך
מההההה?! נראה לי שהיא בלבלה את כולנו "בלבלי אותה (תפוהי) אל תעשי לה חשבון בלבלי אותה שלא תוכל לישון (גם ככה אני לא נרדמת ) בלבלי אותה כמו שבלבלת אותי (היא בלבלה עוד מישו? ) בלבלי אותה, בלבלי (הבנו )" בעעעעעע אני רוצה רוגעלך
P PURPLE CHICKEN New member 12/1/03 #19 ../images/Emo6.gif חחחח... אממ, טוב, אני אבהיר את הכל- דיברתי על מור חברה שלי (BiZzY M), לא על לאנה. כי, אממ, הרי מור אמרה את זה, אז, שיש, בלה. עכשיו הכל ברור?
../images/Emo6.gif חחחח... אממ, טוב, אני אבהיר את הכל- דיברתי על מור חברה שלי (BiZzY M), לא על לאנה. כי, אממ, הרי מור אמרה את זה, אז, שיש, בלה. עכשיו הכל ברור?