שלום!אני חדש! היי!אני חולה גוסס מת בקבר(חח..)על רוני!
ת תיתוש אוהבת את רוני New member 11/4/04 #4 הייי ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שמחה שאתה כל כך חולה על רוני כי מה שהכי יפה בא זה שהפרסום לא עולה לה למוח ולא משפיע אליה!
הייי ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שמחה שאתה כל כך חולה על רוני כי מה שהכי יפה בא זה שהפרסום לא עולה לה למוח ולא משפיע אליה!
R Rוני ואני New member 11/4/04 #5 ../images/Emo9.gif אני חדשה../images/Emo39.gif שלום אני מעריצה של רוני אשמח להצטרף לפורום
P perrinat New member 11/4/04 #6 ../images/Emo57.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif
G gsh10 New member 11/4/04 #8 היי יש לי שאלה..וגם אני חדשה... קודם כל אני חדשה פה.. דבר שני...מה הסדר שירים של הדיסק שלה?
ת תיתוש אוהבת את רוני New member 12/4/04 #9 ברוכה הבאה!!!! הסדר של השירים בדיסק שלה הוא ככה: סופר סטאר אם אתה או אם זה הוא עולם שלם בחוץ בוא וננסה שוב אני רוצה(את מה שיש לה) סוד רוח סתיו מאמינה בך- מארחת את הצל רוץ לאמא פועם בגללך- מארחת את בוריס סולטנוב סופר סטאר רמיקס אני רוצה רמיקס בבקשה!!!
ברוכה הבאה!!!! הסדר של השירים בדיסק שלה הוא ככה: סופר סטאר אם אתה או אם זה הוא עולם שלם בחוץ בוא וננסה שוב אני רוצה(את מה שיש לה) סוד רוח סתיו מאמינה בך- מארחת את הצל רוץ לאמא פועם בגללך- מארחת את בוריס סולטנוב סופר סטאר רמיקס אני רוצה רמיקס בבקשה!!!
H Hen m New member 13/4/04 #13 24 אבל אין לי אורנג' :'../images/Emo7.gif ואנלא מכיר אפחד עם אורנג' מהמשפחה שלי
P perrinat New member 13/4/04 #14 ../images/Emo2.gifאז מאיפה התקשרת../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif מבזק באסה. לפחות אולי תזכה בדיסק חתום...
../images/Emo2.gifאז מאיפה התקשרת../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif מבזק באסה. לפחות אולי תזכה בדיסק חתום...
ש ש כ ט ר י ת New member 12/4/04 #12 ברוכייייייייית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif