שבץ שלומץ

ugi

New member
../images/Emo9.gif וואו, כאילו... וואו../images/Emo9.gif

טוב, נבוכותי... עוגי לא ציפה למשהו כזה. אמנם לירונר סיפר לי שהוא מככב, אבל לא ציפיתי להיות מוזכר יותר מאשר בברכת ברוך הבא. אההם
וואו. חם לעוגי. דרך אגב, עוגי היה לפני כמה ימים בפורום מתכונים שהומלץ לעיל. לעוגי זה נראה יותר כמו "פורום עקרות בית ואמהות משועממות", עם חילופי תמונות של תינוקות חמודים וכו´. אולי הייתי צריך להקדיש לו יותר תשומת לב... עוגי מבטיח לנסות שוב, במיוחד לאור המלמתו של הגורו. וזהו. ושוב המון תודה. עוגי מבטיח להשתדל לשפר הופעתו מעתה והלאה... ה-
לצה"ל
...
עוגי

P u m i k i

New member
אנחנו כנראה טלפתיים

היי מרמלד! אז קודם כל תודה על ה
, אני מבטיח לשמור עליו טוב, לנקות אותו כל יום. דבר שני, בדיוק היום מצאתי את הדיסק והתקנתי שוב את המשחק המדהים הזה. הוא פשוט ממכר, וכיף לשחק בו, מלבד שני דברים, שאולי יש לך את הפתרון: א. איך אפשר לזרז אותו, כי לפעמים הכל זורם, בסדר ואני רק מחכה להגיע לסוף הזמן כדי לנצח. ב. יש מתקן - שעולים למעלה ואז נופלים למטה, כאילו מדמה נפילת מעלית, לא עלינו, אבל אצלי, תמיד זה עולה, ואז לא נעצר במתקן ועף לשמיים וכולם מתים... יש פתרון
בכל מקרה, שיהיה לך אחלה של שבוע, וגם לכולם, ואם אפשר אז פורים שמח
פומיקי

MARMELAD

New member
בטח, אין בעייה:

תכוון את המהירות של המתקן למהירות יותר נמוכה... חוצמיזה אתה גם יכול לכוון אותו להפעלה אחרת ואז הוא סוחב אותו לאט ומשחרר אותו למטה כשהוא מגיע לקצה...

זה חלק מהכיף!!

כל המתקנים האלה שאפשר לשים על המהרות הכי גדולה ואז המתקן עף וביי ביי אנשים!!!

ugi

New member
טוב...

עכשיו את טיפה´לה מפחידה אותי...
עוגי

ועוד אני הייתי במד"א ../images/Emo6.gif

מואה אה אה... סתם אבל זה באמת משעשע נורא, אתה מקבל מלא הודעות כשאלה שמישהו בפארק שלך טובע. ורואה אותם זועקים לעזרה. ובכלל כשהרכבת עפה זה נורא מגניב כי אז זה עף ומתרסק. ואז אתה מקבל הודעה ש40 אנשים מתו לך. טוב אז אני קצת מפחידה. SO WHAT?

למעלה