The Mama Off Awards

WOW תודה על התמיכה ../images/Emo88.gif

אתם גורמים לי כל כך לרצות לפרוש מזה ולא לעשות לכם כלום. הרי זה בשבילכם לא בשבילי.

King Of Kromags

New member
זו דניאל?../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

כאילו, מה את רוצה שנגיד? "יאללה בלאגן! טקס חדש בפורווווווווום! עוד אחד ששששללללאאאאא ייצא לפועל בשנה הקרובה! יילא מישהי שאנחנו לא יודעים מי היא!! ^___^"?! [ולא, השתמשתי ב-^___^ רק לצורך הטמטום של ההודעה]

SaberTooth

New member
תראי...

אני חושב שזה די טמטום להביא מישהו שלא שייך לפורום, ולא מכיר אותו בגרוש, כדי להנחות ולפקח על פרוייקט (טקס
שיהיה...) שכזה, אבל תעשו מה שאתם רוצים...

SaberTooth

New member
(אלא אם את כן מהפורום...

ואז את יכולה להתעלם מההודעה הזו...
)

Charmed Gal

New member
אתם תיפשים...../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אוקיי, אמממ, לא ביררתי, אבל אני מנחש שזה כן אופיר כותב מהניק. הוא פשוט מדבר יאנו הוא "מאמא אוף". וגם אם זה לא אופיר, זה מישהו אחר מהפורום, אני מניח... מאיפה הבאתם שזה סתם מישהו זר?! ומה זה התקיפות האלה?! מנסים לעשות לכם משהו נחמד! נראה לכם? יופי
לא נראה לכם? סתמו את הפה
למה סתם להרוס?! ולדעתי זה ועוד איך יצא לפועל...

Charmed Gal

New member
*../images/Emo12.gif=../images/Emo46.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אגב, בית ספר סאקס

Kryptonite

New member
לאאא!../images/Emo168.gif

לא הבנתם
זה לא שאני חושב שהרעיון גרוע או משהו (לא כל כך מקורי, אבל לא משנה
) פשוט לא היה מה להגיב @@; לא אמרו להציע קטגוריות, לא להצביע, אז, המ, אחלה. לא היה משהו אחר להגיב

אנשים... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

בנאדם רוצה לעשות משו נחמד בשביל הפורום, להשקיע, והכל בשבילכם. אז למה הגועליות? זה בשבילכם, לא בשביל אף אחד אחר. למה תמיד כשמישו מנסה לעשות משו נחמד אנשים מתייחסים אליו כאילו הוא נגדם??

למעלה