The apprentice 503

willo

New member
../images/Emo58.gif 503

שתי הערות:- כל הנושא של ראש השנה, באמת מישהו חושב שטראמפ היה מפטר בטלוויזיה את לני ובן, הוא מייד היה מואשם באנטישמיות. לני - נראה לי שטראמפ מאוהב בו. חוץ מזה טארק וברנט בדרך החוצה, טראמפ רק מחכה להזדמנות.

maximf

New member
503 ../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק, לני ממש מצחיק (power to the russian) ולפחות עד עכשיו לא ממש גיליתי כוכבים עכשיו הקטע המצחיק - הסדרה מגיעה לבית שלי עונה הבאה - לוס אנג'לס! ללכת להיבחן? :) אבל ברצינות יהיה מצחיק אם אני יראה אותם מתרוצצים ברחובות עונה הבאה ובכלל לראות במשך כול העונה את כול המקומות המוכרים בטח יכול להיות ממש מגניב

בוביץ

New member
המתמחה../images/Emo58.gif 503

היה לי ברור שטראמפ יעיף את הבחורה ו גם ידענו מהתחלה איזה קבוצה מנצחת לפי העריכה. כל הקטע שלני אמר עם הצבא שפ]ועלים בחגים זה הרי לא קשור הצבא מציל חיים והצלת חיים דוחה תורה משימה של ראיון עבודה אצל טראמפ לא ממש דוחה תורה. מעניין מה יקרה ביום כיפור.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אני אוהב את הדרך בה בראנט מגיע כל פרק מחדש למסקנה, אחרי מחקר מעמיק, שמה שצריך לעשות כדי להצליח במשימה זה מסאז'! הבנאדם גאון. בכל מקרה בראנט איבד את תואר "האדם המבדר שאין לו שום סיכוי לזכות" ללאני, כל כך הרבה ציטוטים טובים ממנו בפרק אחד, אני לא זוכר סיטואצייה שטראמפ צחק ממישהו בבורדרום. לפחות לטראמפ לא משעמם, עכשיו שהוא מצא את את שק החבטות שלו לעונה עם טאראק, יש לי הרגשה שהוא לא ממש מתלהב ממנו יותר מידי; בפרק הראשון הוא אמר שהוא אוברייטד, ועכשיו,אחרי שטארק אמר שהוא ישתפר, טראמפ הגיב לו בסגנון של "אני לא חושב שאתה מסוגל". כן, לא נראה לי שיש יותר מידי אהבה שם. מצד שני דווקא בגלל זה יש לי הרגשה שטארק הולך להשתפר ולהגיע רחוק, בארנאט אוהב עריכה אירונית.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

מה שהכי עצבן אותי שמראים את ברנט כל הזמן אוכל. כאילו שהאחרים לא אוכלים. כאילו להדביק לו את הסטיגמה של השמן המופרע.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 503

תרשו לי לומר שזאת עונה מצויינת. אני ממש נהנית מהפרקים, אין רגע דל. לני כוכב עליון: I wish her brain was as big as her boobs
חוץ מזה, גם אני חשבתי על הקטע של יום כיפור. מעניין מה יקרה שם. אה, ובפרק הבא ברנט מתחרפן. אולי אחד הכרישים רדף אחריו את הסוויטה בטראמפ טאוורס...

למעלה