The apprentice 5 הגמר

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo58.gif הגמר

איזו הפתעה, איזה שוק, לא יאומן, היה כל כך מפתיע (סתאם, פשוט מרוב שיעמום נרדמתי וחלמתי שטארק זוכה). כצפוי אנדריאה הייתה בסדר וזה היה כלום (היא פשוט מלכת דרמה), לני עושה הכל בדרכו ומעצבן את כולם. כל העריכה הייתה לכיוון של שון נצח, הבורדרום בסוף היה משעמם, וההחלטה כל כך ברורה. נקווה שבעונה הבאה יהיה יותר מעניין, וצריך קצת לגוון (אולי מימת הגמר תהיה להפיק את החתונה של שון ותמי?)

Mr Bing

New member
../images/Emo58.gifלמה אנשים לא רואים?../images/Emo10.gif

אחלה עונה. יותר טובה מ-4 המשעממת. אהבתי את המנצח ואת רוב המתמודדים, וחבל שהגמר היה צפוי אבל היי, מתי התכנית הזאת הפתיעה מישהו? היו קטעים משעשעים וזה נחמד, אבל ההתנשאות של דונלד התחילה לעצבן אותי היום.

קובי221

New member
../images/Emo58.gif

לא ראיתי
. פשוט קראתי בעיתון... אז אמרתי נשאל על הדרך
תודה

rshamir

New member
../images/Emo58.gif גמר עונה 5

עונה מעולה, גמר משעמם. אחרי כמה עונות משעממות, סוף סוף היתה עונה מעניינת של אפרנטיס. אני חושב שיהיה מוגזם לתלות את העניין המחודש בנוכחות של איבנקה, אבל היא בהחלט תרמה לרעננות (בניגוד לאחיה, שנראה יותר יבש מביסלי שעמד שבועיים בחוץ). חבל רק שהגמר המשעמם והחד-צדדי השאיר טעם רע בפה. לי לא עשה אפילו דבר אחד נכון לאורך כל המשימה - החל מבחירת הקבוצה, דרך חוסר ארגון וסמכות וכלה בפשע האולטימטיבי - לא עשה כבוד לטראמפ. המשימה הרגישה כמו סרטון הדרכה, כאשר חצי אחד הוא "איך לנצח, בהדרכת שון" והחצי השני הוא "איך להיכשל, בהדרכת לי". אבל עדיין, בסיכומו של דבר, העונה היתה הרבה יותר טובה מהגמר שלה וזה מה שאני אזכור.

בוביץ

New member
השוליה הגמר עונה 5../images/Emo58.gif

קודם כל חייבים להגיד שהייתה עונה גרועה ומחורבנת ומשעממת!! הגמר גם ההי גרוע לא היה בכלל בורדרום למה לא היה יותר בורדרום כלומר טראמפם שואל את לי ושון יותר שאלות ויותר תוקף אותן. מה קרה לקרולין שבמשימה אמרה דברים נגד לי . ובכלל כמעט לא דיברועל המשימה ועוד הציגו את שניהם כפנומנלים וכדומה וכל זה היה בהגזמה כמובן. ובכלל נראה שהוא בחר בשון כי ההצבעה של הקהל גם בחרה אותו בקיצור לדעתי זו הייתה העוננה הכי גרועה של האפרנטיס עד כה. ושמתם לב הוא אמר שנהעונה הבאה תתחיל בינואר כלומר יש עוד הרבה זמן עד עונה 6

maya567

New member
../images/Emo58.gif אפרנטיסגמר

אני אישית מאוכזבת. הייתי אוהדת לי די מההתחלה, וקיוויתי שטראמפ יתעלם מהנסיון - ויראה בלי את עצמי, ויקח אותו לעבודה. טוב נו. חוץ מזה, כל הקטעים שהלכו רע אצל שון (אנדריאה, הקלטת הנעלמת והמנהל של פונטיאק) נראה כאילו נשתלו ע"י ההפקה שיראה שמשהו הולך שם לא טוב. לעומת הבלאגן שהתחולל אצל לי. למרות שמצד שני, לארגן הופעה במקום שיש בו הופעות כל יומיים זה קל הרבה יותר מאשר ארגון אירוע צדקה. אהבתי ששמעו את טראמפ אומר ללי אחרי ההודעה "אני אדבר איתך אח"כ, אל תדאג", וגם אחרי זה ראו אותם מדובר, ונראה היה שטראמפ אומר לו "אתה עוד תצליח בגדול, סמוך עלי" - אז נראה לי שטראמפ יארגן לו איזה תפקיד עם איוואנקה.

Doji

New member
../images/Emo58.gif גמר

מה-מ-ש-ע-מ-מ-ו-ת שבעונות האפרנטיס... פעם זו היתה הריאלטי שאני הכי אוהב (כיום ביג בראדר, אבל זה נזיל). שני פיינליסטים חלשים יחסית למה שהיה בעונות קודמות ואף אחד מהם לא ממש התבלט במשך העונה. הדונאלד מאוס ומנופח אחרי חמש עונות ועוד חצי עונת מרת'ה סטיוארט - נגמרו לו כבר כל השטיקים, ה"טיפים" שלו משמימים וממוחזרים, הכל כבר נעשה בעבר ("הם לא באים לברך אותי כשאני מגיע? הם לא לומדים...") הייתי מפטר את שניהם ומעסיק את טארק, גם ככה הוא היה אחראי מאחורי הקלעים לכל הניצחונות שהיו העונה במשימות. הפורמט הזה שחוק לחלוטין, צריך ריענון יותר רציני מאשר צירוף דון ואיוונקה לבורדרום.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

נו, אז זה היה עוד גמר משעמם של האפרנטיס,שלא לדבר על צפוי לגמרי, אין הפתעות כאן. לא שלפרק לא היו כמה "נקודות אור" שרובן,כרגיל, לא היה מכוונות, אבל זה תמיד מה שעושה את הסידרה הזאת ראויה לצפייה. כמו כמות הניצבים המגוחכת שהיו באולם (כן בטח, אין כל כך הרבה אנשים שרואים את הסידרה הזאת), ההתעללות של טראמפ בקאסט, במיוחד בפאפי שלא נראה לי הוציא מילה הפרק,פחות או יותר צחק על לני בפרצוף אחרי הנאום שלו, פיטר את לי במקום להכריז על המנצח. (הוא גם עשה את זה לג'ן בעונה 2 אבל לה זה הגיע). גם המוזיקה המזעזעת שחזרה על עצמה בלופים אין סופיים לאורך כל הפרק לא ממש עזרה. היה גם נדמה לי שראיתי את מארק בארנט בקהל, בטח חושב לעצמו "איך לעזאזל התוכנית הזאת מגיעה לעונה השישית שלה?". בכלל, חלק דיי גדול מהגמר ומהעונה עצמה הוקדש לפרסום העונה השישית שתהיה בLA, גימיק לא רע, שאולי יעזור לסידרה, למרות שאני דיי בטוח שאלא אם כן יהיה שינוי משמעותי בפורמט העונה הבאה תהיה גם העונה האחרונה. (מצד שני חשבתי אותו דבר אחרי עונה 3 אז לכו תדעו).

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אני בניגוד לרוב פה דווקא אהבתי את הגמר אמנם היה צפוי אבל דיי משעשע אהבתי לראות שסוף סוף אנשים רואים בבירור את מה שאני ראיתי כל העונה הפעם לא היה ללי מישהו שיגן עליו והכלומניקיות שלו פשוט עלתה לגמריי על פני השטח מי בכלל הצביע בחלק הראשון של הגמר? מי לעזאזל קווה שלי בחר את הצוות הטוב ביותר? הבחירה בלני הייתה טעות יותר מהבחירה של קוואמי באומרוסה והבחירה בפפי הייתה רק בגלל שלני רצה ואחריי זה הוא מנמק: "בחרתי אותם כי רציתי צוות של חברים שלי שרוצים לראות אותי מנצח" כן בטח שון גם לא היה בחירה שלי אבל הוא דיי התחבב עליי בפרקים האחרונים והוכיח את עצמו חוץ מזה הוא קנה אותי כשהוא פנה ישר לתמי ואנדראה שאותן סימנתי מהתחלה הילדים של טראמפ דיי עצבנו אותי עם הדיפלומטיות שלהם בכלל הגמר היה יותר מדיי דיפלומטי ג'ן מאסי קיבלה הרבה קטילות בגמר ואילו לי שהיה פיינליסט הרבה יותר גרוע ממנה לא קיבל כלום אחריי זה הגיע סבתאמן ועצבן אותי עוד יותר הלשון שלו כלכך תקועה בישבן של טראמפ שזה מגעיל אבל אז הגיע ההכרזה והרגיעה אותי טראמפ: "לי..." (לי אם פנים זוהרות מצפה שעוד שניה הוא יקבל עבודה) טראמפ: "YOUR FIRED" לא יודע מה יותר מבדר, ההדחהשלו או ההדחה של אללה בעונה הקודמת

למעלה