The Apprentice 409

Doji

New member
../images/Emo58.gif 4x09

אין יותר מידי מה להגיד. הקבוצה של אללה-אדם (שני הפייבוריטים שלי מהפרק הראשון) נראית מעולה. רבקה ורנדל עדיין אובררייטד משום מה. חבל שקליי עף, אבל מישהו חייב לעוף וסה"כ הגיע לו. אני שונא את הקטעים של טראמפ עם דוגמניות/מלכות תחרויות יופי וכו', הוא נראה כמו טרח זקן ומטומטם.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

מילה אחת לתאר את תוצאות הפרק-"בולשיט"! אם ההיסטוריה של המשחק כל כך מעניינת את מר טראמפ אז למה שלא יבדוק לגבי מי מבין רבקה וקליי הפסיד פעמיים בתור פרוג'קט מנג'ר לעומת מי ניצח... רמז,זה לא היה קליי שהפסיד, טראמפ כזה צבוע, אבל נו מה חדש?

n l m

New member
../images/Emo58.gif

מצטער על האיחור זה הוריד לאט הפעם אוקיי כשראיתי הבוקר ביאהו שקליי פוטר השבוע חשבתי לעצמי "מה חדש, קליי פישל וסוף סוף נפתרו ממנו" אבל אני חייב להגיד שאחריי צפיה בפרק יש בי צד שחושב שנעשה לו אוול מבין כל השלושה קליי היה הכי פחות אחראיי להפסד במשימה אמנם הוא גרם לכמה וויכוחים והתנגשויות אבל זה לא היה הסיבה להפסד. הסיבה הייתה שרבקה התרכזה יותר בסיפור מרגש במקום בשיר עצמו ויצאה עם מילים סתמיות ושראנדל ניסה להתחכם עם סוג המוזיקה ובנוסף לכך כתב את שם התחנה לא נכון אם אלו היו שניי מתמודדים רגילים טראמפ היה עושה העפה כפולה ומפתר את שנייהם בלי לחשוב בכלל, אבל בגלל שאלו שניי הכוכבים שלו והוא כנראה גם לא רוצה לחשוב על להעסיק חשפנית לשעבר בעסק שלו הוא הצליח לעוות את זה בכך שטען שקליי היה בקבוצה ובכך גרם לשניי השחקנים החזקים שלו להחלש מה שכן אני יכול לאמר לטובתם של ראנדל ורבקה זה שאמנם הם לא ממש מצטיינים (לפחות לא כמו שמציגים אותם) אבל הם אלופיי בורדרום, ואם הם מגיעים לשלב של הראיונות יש להם פיינל טו כמעט מובטח השאלה מה יקרה לפניי

LOVEtheMcMAHONS

New member
כחלק ממגמה רחבת היקף

שנועדה להחזיר את השיווי-משקל של העולם ולא לגרום לילד שמן סיני לגרום לכדור הארץ לצאת ממסלולו ולהתרסק לתוך השמש, כל חבר בפורום מתבקש לקצץ מילה אחת מכל תגובה שלו בפורום. תודה, יאו מינג.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

לא יודע אם תהיה עונה חמישית או לא, אבל אני לא מתכוון לצפות בה. הצביעות של טראמפ כבר עוברת כל גבול.

למעלה