דווקא אני מאוד בעד לזה!!
N ny22 New member מנהל 4/2/06 #41 חברה, לפי דעתי צריך להבדיל!!! יש מוצרים עם תוכן מסוים - עיתון מעריצים, חוברת, סרט.... ויש מוצרים בשביל היופי - כובע, שרשרת..... (טוב, אני חייב לזוז, אמשיך את המ שאני רוצה יותר מאוחר)
חברה, לפי דעתי צריך להבדיל!!! יש מוצרים עם תוכן מסוים - עיתון מעריצים, חוברת, סרט.... ויש מוצרים בשביל היופי - כובע, שרשרת..... (טוב, אני חייב לזוז, אמשיך את המ שאני רוצה יותר מאוחר)
O O r c h i d New member 4/2/06 #43 הממ יש לי את אותה דיעה על התמסחרות, גם במוסיקה כל עוד זה לא פוגע באיכות הסדרה, שיהיה להם בכיף. באמת. אני אישית לא אקנה שום מוצר, אני לא רואה לזה סיבה, אני מסתפק בלאהוב את הסדרה אבל אם זה יפגע באיכות הסדרה- עד כאן.
הממ יש לי את אותה דיעה על התמסחרות, גם במוסיקה כל עוד זה לא פוגע באיכות הסדרה, שיהיה להם בכיף. באמת. אני אישית לא אקנה שום מוצר, אני לא רואה לזה סיבה, אני מסתפק בלאהוב את הסדרה אבל אם זה יפגע באיכות הסדרה- עד כאן.
Q qoqo2 New member 5/3/06 #47 לדעתי זה טוב... ../images/Emo45.gif כל אחד יכול ככה יותר להעריץ, וגם זה יותר כיף שאפשר להסתובב ולהתלהב עם יומן שיש לך עליהם, ואיזה תגיד של שחקן!
לדעתי זה טוב... ../images/Emo45.gif כל אחד יכול ככה יותר להעריץ, וגם זה יותר כיף שאפשר להסתובב ולהתלהב עם יומן שיש לך עליהם, ואיזה תגיד של שחקן!