OBJECTION

dek100

New member
אני כועס על ערוץ 10 בגלל פיק אפ וVO

אני אהבתי לראות את הפיק אפ בVOD , כמה פרקים ברצף בגלל מספר סיבות . 1. מתי שנוח לי ביום שייש או שבת 2. בלי הפרסומות יותר קצר הפיק אפ לכן הפסקתי לראות את פיק אפ לאלתר בגלל שלא אהבתי שערוץ 10 הפסיק את פיק אפ בVOD ,אני קורא לערוץ 10 ציטוט מצלילי המוסיקה " לא צריך להתכופף , קצת להשתפן , כדי להגיע לפשרה עם הכבלים בעניין הפיק אפ. דקל

פיק אפ אוזכרה בצלילי המוזיקה?../images/Emo12.gif

וברצינות - לא יודעת אם להחרים, אבל אני מסכימה איתך שהייתי מאוד שמחה לראות את פיק אפ חוזרת לVOD. גם להשלמת פרקים ישנים, וגם כדי לראות את הפרקים הנוכחים במקרה שמפספסים אותם.

lilach16

New member
אני מסכימה איתך!

אני ממש אוהבת את הסדרה אבל אני לא יכולה לראות אותה כי היא בשעה ממש לא נוחה וזה לא מתאים.. התחלתי לראות בVOD את ה30 פרקים הראשונים ואז הורידו אותה אז אני כבר לא רואה.. לפעמים יוצא לי לראות את השידור החוזר בלילה אבל אני לא מתאמצת.. הלוואי שיחזירו אותה לVOD

lilach16

New member
אופס..

זאת הייתה אמורה להיות תגובה למי שפתח את ההודעה.. שרשרתי לא נכון.

את משעשעת אז אנחנו משועשעים ../images/Emo8.gif

תגידי נופר, את עוקבת אחרי העונה הנוכחית של ER, או שאת מחכה שעונה 10 והלאה יעשה עלייה ארצה?

er 4ever

New member
../images/Emo9.gif

לא... הפרק האחרון שראיתי היה הפרק האחרוןשל העונה ה-9. אבל בינתיים אני משלימה עונות קודמות שלא ראיתי וחוזרת על כמה מהן שוב. למה

רציתי לדעת אם יש עם מי לדבר../images/Emo8.gif

פרק אחרון של עונה תשיעית... Kisangani, נכון? אחד הפרקים האהובים עליי.

er 4ever

New member
תמיד יש עם מי לדבר../images/Emo8.gif

ובטח ובטח שזה נוגע לאי אר

D O R O S H

New member
אוףףףףףףף

תגידו שזה לא מעצבןןןן נכון שפיק אפ זה בשעה 9 ונגיד אני לא הספקתי לראות בשעה 9 פיק אפ אז השידור החוזר הוא רק ב-12 וזהה דיי מאוחר ואין עוד הזדמיונות לראות תפרק שהפסדנו ואז פשוט לא רואים אותוו וזהה מרתיחח אותי כי מהאויאודי הורידו את זה לגמריי וזהה מרתיחח אותיי ררר בואו נעשה משו נגיש תלונה לערוץ 10 או משו שיעשו שידורים חוזרים בצוהריים או שיחזירו את זה לויאודי מי איתי איסיקיו שלי ..-->347741057

PrincessCaro

New member
יש גם ביום שישי ושבת

שידורים חוזרים, עדיין זה יוצר שעה מאוחרת אבל לפחות זה שידור חוזר.

למעלה