הכיסא הריק

../images/Emo88.gif../images/Emo47.gifהכיסא הריק../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

ועכשיו.......... שחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לכבוד סיום הפסיכומטרי, ולכבוד זה שעכשיו יש לו זמן
, הוא מקבל את הכיסא הריק
שוטו!!!!!!!!!

Charmed Or

New member
שחר.../images/Emo112.gif

מה הולך בינך לבין עדי?
מה עדיף: ניק כחול, או ראש כחול?
מה אתה חושב על יעל? רותם? עדי? על רבקה? על דני? על דר? על איתן? עלי? על אדיר? איזה סוג מוזיקה אתה אוהב? איזה שירים רוק שווים אתה יודע לנגן?
מה השיר האהוב עליך? להקה/זמר? איך הלך בפסיכומטרי? איך הולך בעבודה? אתה בא למפגשתפוז? למה אתה לא מגדל ת'שיער?;[ יהיה לך יפה:p [כע, ראיתי אותך
]. וזהו. שמח?

../images/Emo6.gif

חשבתי על האייקון המאומץ שלך... יש מלא...
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
....
משטרת האייקונים

darklighter

New member
חח צימצמת קצת../images/Emo3.gif../images/Emo115.gif

חשבתי לאמץ את
כי הוא די מתאים לי... וגם כמחווה לאיתן כזה...

Charmed Or

New member
בלי אבל../images/Emo112.gif

א. אז?
ב. בקרוב תהייה
נו סתם;[ זה בצחוק, הלו:p

darklighter

New member
קטעים איתך../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif

NOT!
למה את לא במסנג'ר נו? אני כבר ילך לישון עוד מעט...

Charmed Or

New member
אני בסקייפ.../images/Emo112.gif

המסנג'ר החליט לעשות לי שטויות היום.

axnholic

New member
עונה

מה הולך בינך לבין עדי? מה שהולך ביני לבין עדי זה מורכב ושמור במערכת
מה עדיף: ניק כחול, או ראש כחול? ניק מה אתה חושב על יעל? רותם? עדי? על רבקה? על דני? על דר? על איתן? עלי? על אדיר? כפרות עליהם איזה סוג מוזיקה אתה אוהב? רוק קלאסי איזה שירים רוק שווים אתה יודע לנגן? כרגע אני לומד את behind blue eyes של the who בשביל ההרכב. אני יודע עוד הרבה שירים טובים. באמת כדאי שאני אפרט? מה השיר האהוב עליך? deep purple- smoke on the water... אני לא בטוח בזה, אבל זאת כזאת קלאסיקה להקה/זמר? deep purple, אבל לא רק. איך הלך בפסיכומטרי? סביר איך הולך בעבודה? התפטרתי מזמן אתה בא למפגשתפוז? כנראה שלא למה אתה לא מגדל ת'שיער?;[ יהיה לך יפה:p [כע, ראיתי אותך]. השיער שלי די ארוך וזהו. שמח? כן

שחר התערסת!!!!

כבר פעם שניה שאני רואה את השורש "כפרע" עם אותיות אחרות בהודעות ממך!!!! מה זה צריך להיות?! אני דורשת את שחר הלא ערס ממקודם

RoRiL

New member
נכון?../images/Emo2.gif../images/Emo134.gif

חשבתי שזו רק אני
שחר הקודם
הלא עסוק
איפה אתה ?

darklighter

New member
smoke on the water../images/Emo115.gif

אכן שיר יפה
וגם behind blue eyes