מיכל C

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo18.gif

טוב,התלבטתי אם למחוק או לא למחוק את השרשור שפתחה דיקלה555 על הראל סקעת בסוף החלטתי שאני מוחקת אותו..למרות שלא היו בו ממש קללות וכאלה..ההודעה שנפתחה נועדה ליצור ריב וכל הכבוד לכם שלא נגררתם לזה. לידיעת הקוראת דיקלה555- בפעם הבאה שתיפתח הודעה מסוג כזה את תחסמי.

אזמה..זה לא משנה

יש פה כניסה למעריצי סקעת כמו שיש כניסה לאנשים שמעריצים אנשים אחרים חוץ מהראל מויאל. אבל אם זה למטרת פגיעה או לסתם אז באמת אין לה מה לעשות פה. אבל אם מעריצת סקעת רוצה להיות פה סתם כי באלה ולא עושה שום דבר רע אז למה לא.

אה אוקיי

כתבת "מה היא עושה פה בכלל היא מעריצת סקעת.." זה היה נשמע כאילו למערצות סקעת אין לפה כניסה חח

סוכריה16

New member
מצטערת שעניתי להה

לא ידעתי שזה ריביםם מתמידים. בכל מקרה, שבאמת תפסיק. שלסקעת יהיה טוב והכל אבל אם בא לה שתלך לפורום שלו. וקוראים לי דיקלה גם חחח ואני לעומתה מתה על מויאל
כבר מלא זמן, ומאז שיצאו לו כל השירים.. אני מתה עליו

מיכל C

New member
זה בסדר שענית

בסדר גמור אפילו אני מקווה שזה פשוט לא יחזור על עצמו ואני שמחה..תמשיכי לכתוב פה.

1 shiran 1

New member
אני רואה ממש נדבקת לפרצוף הזה../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחח

bratz girl

New member
היי מיכללייי וובכלל לכולםםם!

אין לי מושג איזה הודעה נפתחה אבל אני בטוחה שאם החלטת למחוק אותה-כנראה זו ההחלטה הנכונה!!! שמחה לשמוע שאף-אחד לא נגרר לריב מטופש נראה לי ש"ריב" על סקעת או מויאל הוא כבר ממש ממש מאחורינו! שבת שלום לכולם! אוהבת המוןןן ומתגעגעת הכי הכי בעולם!

SimsY

New member
כנראה שלא

בשער של תפוז תראי מה כתוב "אתם תחליטו מה שווה לכם - סקעת או מויאל"

bratz girl

New member
השער של תפוז.....

מנסה למשוך כמה שיותר גולשיםם וכל מקום שאומרים סקעת או מויאל או שניהם יחד מושך אחריו עדר של אנשים...... אותי זה ממש לא מפתיע. לכן,לא צריך לרדת לזה שוב! עובדה,כל אחד מהם מצליח ומאושר בדרך שהוא בחר בה סך הכל התקשורת עשתה לשניהם רק אבל..

SimsY

New member
אין בעייה -

רק שבגלל דברים כאלה המופרעים האלה באים לפה לכתוב הודעות כאלה, כי זה מלבה את היצרים שלהם, שהם גם ככה מלובים.

bratz girl

New member
הם באים וכותבים

אנחנו באים ומוחקים במקרה שלנו מוחקות!

SimsY

New member
טוב זה הבזבוז זמן שלהם

זה לא כאילו יש להם מה לעשות.

למעלה