נעמי 1

New member
../images/Emo88.gif ../images/Emo124.gif../images/Emo93.gif

לאור הסערות האחרונות שהתרחשו כאן... ומן הסתם נפלו גם כמה שערות בדרך... אז דעו לכם שאנחנו לא לבד על המפה. זה קורה... פה... בצ´אט... וגם מחוצה לו... וגם בבריטניה הגדולה... שם מספרות האגדות... שיחסי המין... זאת אומרת הסקס... זאת אומרת הזיונים... נגמרים בגיל ארבעים...
רגע... לוקחת אוויר... אז אתמול... אולי שלשום... באה אדווינה קארי (55), מי שהייתה סגנית שר הבריאות בממשלתה של מרגרט תאצ´ר וגילתה סוד שהיה שמור במשך כמעט 15 שנים... "הייתי המאהבת של ראש הממשלה לשעבר, ג´ון מייג´ור..." כוסשלהאימאימאימאימאימא שלה... לא יכלה לשמור את זה בסוד.
אז הנה, גם גון, השמרן, היבשושי, האפור, המטיף לשמירת ערכי המשפחה, לא עמד בפיתוי - כשהפיתוי עמד לו. אמ... מה... ככה נראת לה הנקמה המתוקה... כשאחד מוציא ספר... ולא מזכיר את השנייה באף מילה... אפילו לא ברמז... ומצד שני... כשאפשר להרוויח כמה ג´ובות מזיונים... אז למה לא? ובא לציון גואל. נעמי

ר ו ח

New member
התבוננתי על ה...

לפלף הזה בטלויזיה.. ניסיתי לדמיין אותו בקטע של רומנטיקה... לא הלך לי .... עזבי..שיעשו קצת כסף בלאו הכי עוד מעט תצוץ פרשייה אחרת וזה ישכח.. רק מה..שיזרקו גם לנו קצת ג´ובות..לא יזיק לא?!

מיכל31

New member
רוח - אל תקראי לו לפלף

אני מתה עליו, לדעתי הוא מושך מאוד חחחחחח באמת!

מיכל31

New member
יו סליחה, סליחה התכוונתי

לטוני בלייר! נכון שהוא חמודי????????.

ר ו ח

New member
אמרתי סביר...../images/Emo67.gif

לעקומת האחוזים הוא..אמממממ לא נכנס. חחחחחח אין סיכוי!

נעמי 1

New member
מה זה לכולנו?

לי הוא לא עושה... לא עשה... ולא יעשה... וגם לא יעסה... נראה לך שהאנגליה שלו תיתן לו?... היא תחבוט בו בביצים... לפני שהוא יתחיל לפזול... חחחחחחחחחחחח ולי בכלל... זרובבל הלפלף עושה את זה
נעמי

עדילוש

New member
חמודי חבל"ז.....

דמייני, עוד 20 שנה..... לזמן מסיבת עיתונאים ולהודיע ש..... הייתי המאהבת של טוני. נשמע לא רע

מעניין לדעת...

...איפה הייתה אמאשלג´ון כשהוא קרא על זה...
לילה טוב סקסופון

נעמי 1

New member
וואו... איזה קצב....

"עשינו אהבה במשך שלוש שעות" מספרת מאהבתו של מייג´ור... אז הנה ... אפילו האיש האפור, הצנום, היבושושי וחסר הכריזמה... שהאובססיה שלו הייתה אכילת אפונה ירוקה... מסוגל להיות מאהב... רגע... בעצם אפשר להגיד את זה על כל אחד... לא? נעמי

למעלה