../images/Emo88.gif ../images/Emo122.gif
למרות שאני כבר לא שייכת לפה , כי עזבתי ("הסיבות שמורות במערכת"), אני בטוחה שלא יהיה איכפת לכן לענות לי, כי אני ממש במצוקה בטיפול הזה - עם אלף תמיהות ושאלות, ואין לי את מי לשאול
רקע : עדיין לא ב-I.V.F , אבל על סיבובים של הזרקת הורמונים +כוריגון לביוץ. בסיבוב הזה לקחתי מינון קצת יותר גבוה. מאחר ואני פוליציסטית, גדלו להם זקיקי בהנאה לתפארת השחלות. כדי למנוע ביוץ מוקדם נוסף לי אחרי שבוע הצטרוטייד. (ככה חוויתי את ההנאה של הזרקה כייפית - יום אחד בימין גונל ובשמאל צטרו', ולמחרת להיפך. ככה נוכל להגיד שכשאנחנו עושים ילדים אנחנו מגוונים
) אז כדי למנוע גרוי יתר, קיבלתי היום את ההוראות הבאות : * להמשיך עוד יומיים גונל+צטרו' * להזריק למחרת בבוקר דקא 0.1 , שתי אמפולות * להתחיל יום אחר כך בפרוגינובה * ולהוסיף ביום שאחרי זה 2 אוטרגסטן3 פעמים ביום ולשאלות :
האם זה יכול להיות שהדקא יגרום לביוץ ??? כלומר ללא כוריגון ??? משהי שמעה על זה ? זה מקובל ? זה הגיוני ?
איך לעז%@%$ מזריקים את הדקא הזה ? יש לי שני מזרקים במקרר. יש דרך לאחד אותם לאמפולה אחת, או שאני צריכה להידקר פעמיים ???
האם צריך להחדיר את האוטרגסטן בשעות קבועות ובמרווחים שווים ? ושאלה אחרונה :
האם זה לא ברור ובטוח שאחרי טיפול משוגע כמו שאני עוברת נקלטים להריון ?
תודה רבה רבה רבה מראש לכל מי שתענה לי. (ואם כבר אז אשחיל כמה מילות פרידה - אני אוהבתותכן מאד מאד. התמיכה שהפורום הזה נותן היא משהו אדיר. לצערי, עכשיו אני מרגישה כמה קשה לי בלי
)
למרות שאני כבר לא שייכת לפה , כי עזבתי ("הסיבות שמורות במערכת"), אני בטוחה שלא יהיה איכפת לכן לענות לי, כי אני ממש במצוקה בטיפול הזה - עם אלף תמיהות ושאלות, ואין לי את מי לשאול