תמר27

New member
../images/Emo88.gif ../images/Emo122.gif

למרות שאני כבר לא שייכת לפה , כי עזבתי ("הסיבות שמורות במערכת"), אני בטוחה שלא יהיה איכפת לכן לענות לי, כי אני ממש במצוקה בטיפול הזה - עם אלף תמיהות ושאלות, ואין לי את מי לשאול
רקע : עדיין לא ב-I.V.F , אבל על סיבובים של הזרקת הורמונים +כוריגון לביוץ. בסיבוב הזה לקחתי מינון קצת יותר גבוה. מאחר ואני פוליציסטית, גדלו להם זקיקי בהנאה לתפארת השחלות. כדי למנוע ביוץ מוקדם נוסף לי אחרי שבוע הצטרוטייד. (ככה חוויתי את ההנאה של הזרקה כייפית - יום אחד בימין גונל ובשמאל צטרו', ולמחרת להיפך. ככה נוכל להגיד שכשאנחנו עושים ילדים אנחנו מגוונים
) אז כדי למנוע גרוי יתר, קיבלתי היום את ההוראות הבאות : * להמשיך עוד יומיים גונל+צטרו' * להזריק למחרת בבוקר דקא 0.1 , שתי אמפולות * להתחיל יום אחר כך בפרוגינובה * ולהוסיף ביום שאחרי זה 2 אוטרגסטן3 פעמים ביום ולשאלות :
האם זה יכול להיות שהדקא יגרום לביוץ ??? כלומר ללא כוריגון ??? משהי שמעה על זה ? זה מקובל ? זה הגיוני ?
איך לעז%@%$ מזריקים את הדקא הזה ? יש לי שני מזרקים במקרר. יש דרך לאחד אותם לאמפולה אחת, או שאני צריכה להידקר פעמיים ???
האם צריך להחדיר את האוטרגסטן בשעות קבועות ובמרווחים שווים ? ושאלה אחרונה :
האם זה לא ברור ובטוח שאחרי טיפול משוגע כמו שאני עוברת נקלטים להריון ?
תודה רבה רבה רבה מראש לכל מי שתענה לי. (ואם כבר אז אשחיל כמה מילות פרידה - אני אוהבתותכן מאד מאד. התמיכה שהפורום הזה נותן היא משהו אדיר. לצערי, עכשיו אני מרגישה כמה קשה לי בלי
)

../images/Emo24.gif תמרי, ../images/Emo24.gif דואגת להקפיץ

ואומרת לך... את כן שייכת לפה, כולנו שייכות לפה.. פה אפשר לקבל את התמיכה ואת העזרה הכי טובה מהאנשים שהכי מבינים את המצב... לכן, אני מקווה שאת מילות הפרידה תשאירי רק שתעברי לפורום ההוא השכן, זה ליד הדלת משמאל... כיוון שאת יודעת שאין לי תשובות... מקווה שהמומחיות יענו לך... רוצה רק לאחל לך המון המון המון המון

צוקה1

New member
תמר מה שלא תהיה הסיבה -לא עוזבים

בית אלא אם מצאת לך בית חלופי (כמו למשל בית השכנים).הבית הזה הוא של כולם ובשביל כולם. לעיתים מתגלעים כאן חלוקי דעות, לעיתים אנשים כאן נפגעים וחבל -אבל זה קורה בכל בית. וזו בוודאי לא סיבה לעזוב בפרט כשאת צריכה את הבית הזה ,עצובה ומתגעגעת.אל תיכנסי ל"ברוגז" מיותר,בוודאי לא בתקופה הזאת של חייך. בנוגע לשאלותייך -לא יכולה לעזור. בטוחה שתקבלי פה תשובות בהמשך. בהצלחה - צוקה.

באמונה

New member
נו, באמת...ברוכה השבה!

שום דבר לא שווה את זה שאת מתגעגעת ולא נכנסת... יאללא, תישארי איתנו, תשאבי מפה כוחות,ותתעלמי ממי שגוזל ממך אנרגיות... נו.... ברוכה השבה!

תמרלה

New member
אחוות התמריות!! לא ניתן לך לעזוב

אז אני גם מקפיצה בשבילך כי לא קיבלת תשובות לשאלות שלך! אני לא מומחית סתם ביזבזית של מתחילות ולא יודעת לענות לך על השאלות ואת חייבת להמשיך לכתוב פה ולא להפרד אלא רק מהסיבות הנכונות! שיהייה בהצלחה תמרלה

לי מ ו ר

New member
תמרי התגעגעתי

בדיוק חשבתי לשלוח לך מסר, עם תחנונים לראות אותך שוב בפורום. לימור 1975, קיבלה דיפרלין שזה בעצם דקא קצר, כדי למנוע גירוי יתר. אין לי מושג איך זה עובד, ומה פתאום המדכא גורם ביוץ, אולי זה השילוב שלו עם הצטרוטייד. את הדקא מזריקים לבטן, אפשר להכין את המזרק, ואחרי הזרקה ראשונה, להפריד את המזרק מהמחט ולחבר את השני. לפחות תחסכי דקירה. את האוטורגסטן צריך להחדיר שלוש פעמים ביום, אבל אפשר עם סטייה לפה או לשם. זה לא שעון שוויצרי. מה השאלה, עם טיפול משוגע כזה רק הריון, אני לא אקבל שום דבר אחר. תמרי, תעזבי אותך משטויות, ותחזרי אלינו, אנחנו מתגעגעים.

Blue velvet

New member
לא אוכל לענות, אבל

לא מבינה למה את צריכה לפרוש. את יודעת לתמוך באנשים, וראויה לעזרה ולידידות. חילוקי דעות הם תופעה אנושית, וכמו שבן זוגי אומר, במקום שבו יש יותר משני אנשים, יש ויכוחים. הרבה הצלחה בטיפול הזה, מוזר ככל שיהיה, והלוואי שזה האחרון!

באמונה

New member
סליחה?! גם כשיש "רק" שני אנשים!

נפתח עיניים ונראה שגם כשיש "רק" שני אנשים יש ויכוחים! ובאשר אליי:גם כשאני לבד יש לי על מה להתלבט ולדסקס....אני גרועה בהחלטות!

תשובה חלקית...

גם אני פוליציסטית, וגם אני הפעם קיבלתי דקפפטיל במקום כוריגון כדי לא להסתכן בגירוי יתר של השחלות. הדקפפטיל הוא אכן חומר מדכא, אבל לפי מה שהרופא אמר לי, במינונים נמוכים הוא גורם לביוץ ובמינונים גבוהים מדכא אותו. את הזריקה הרופא בעצמו עשה לי, כי כבר הייתי אצלו וזה היה הזמן המתאים, את לא תאמיני....בכתף
(זה גיוון!!!
) לגבי האוטרוגוסטן, אני הבנתי שאין הכרח להקפיד מאוד על שעות ומרווחים. "בערך" גם לוקח... ואחרי כל זה: כן!!!! חייבים להיכנס להריון!!!... (גם אני מקווה בדיוק כמוך
) בהצלחה

נועם@בת

New member
הדקפפטיל מגביר את פעילות ההיפופיזה

וגורם להפרשה מוגברת של FSH ןLH. כוריגון יגרום לגירוי אבל מינון נמוך יותר של LH יגרום לביוץ. את המזרקים צריך לחמם בכף היד לפני ההזרקה שיגיעו לטמפרטורת גוף. פרידה רשמית בעוד שבועיים בבקשה
. נועם

babywishing

New member
תמרי התגעגעתי ../images/Emo24.gif

חבל לי שאת מרגישה שאת לא שייכת לכאן
, אבל אני מרגישה שאת חלק מכאן
, באמת כבר כמה זמן שאני מחפשת את השם שלך, ואני כל כך שמחה לראותך שוב כאן, מקווה שתשקלי שוב את הסיבות שבמערכת
ותחזרי אלינו לתקופה קצרה, רק עוד קצת כי הטיפול הזה מצליח ואת
טו בפורום השכן
ענק מבייבי שתמיד נהנית מהתשובות והעזרה הרגישה שלך כאן בפורום

neta2

New member
חבל שאת לא כותבת ולא נעזרת

יותר. אם זה בגלל הויכוח ואי הסכמתנו מדברייך אודות ה"ותיקות" אז אני מצטערת אם פגעתי, לא חשבתי שתפסיקי לכתוב בגלל זה, ואת בחורה מקסימה ורגישה אז לי חבל. לא יודעת לענות על כל השאלות אבל עד כמה שידוע לי, הדקא מגיע כבר מוכן, דהיינו החומר כבר מהול בתוך המזרק וכל שעלייך לעשות הוא להזריק כמות שהוא. ולגבי האוטרוגסטאן - אני לקחתי פעם בבוקר ופעם בערב (זה יצא די בשעות קבועות) ובצהריים תמי בין 12- 13 לא כי היה לי חשוב לדייק אלא כי זאת היתה שעת הפסקת הצהריים בעבודה (כן, בשירותים
התבצעה חדירת הפנינים - מיותר לציין שמאז עברתי לפרוגסטרון) בהצלחה ענקית בטיפול!!

bapi

New member
איזו הפתעה נעימה ../images/Emo23.gif

קצת הסתבכתי עם השאלות שלך ורק לגבי פנינים אני עוד קצת מבינה עדיף לנסות לשמור על שעות פחות או יותר קבועות אבל זה לא קריטי. חוץ מזה בטוח שזה חייב להצליח הפעם - אלא מה? שמחה לראותך בין שורותינו
ומקוה שעזיבה תעשה בקרוב מהסיבות הנכונות

כל הנחלים מובילים לים

השאלה היא כמה ארוך כל נחל....... דקפפטיל עשוי במקרים מסויימים ליצור תופעה הפוכה של גירוי ולא דיכוי - לי קרה מספר פעמים שאחרי שלקחתי דקא הסתבר בימים הראשונים ממש שהרירית מאד עבה ושיש לי כבר זקיקים גדולים מדי כדי להתחיל טיפול. בחלק מהמקרים הזקיק פשוט הופך לציסטה ויכול לגרופ נזק אם הוא מתפוצץ... אז מחכים קצת ומתחילים שוב . אוטרוגסטן לוקחים במרווחים שווים 7-15-23 לדוגמא על מנת ליצור מצב תמידי של רמת פרוגסטרון. לגבי הזריקה שיש לך שמקרר - ברוב המקרים כיום חברות התרופות מכינות ערכות חד פעמיות מצויינות שכל שנותר הוא לערבב את החומר בשני המזרקים (יש כמו פרפר מפלסטיק שמחבר את שני המזרקים ואז מעבירים את החומר ממזרק למזרק עד שהוא נמהל כולו. אני העדפתחי תמיד שאחות קופ"ח תעשה את הזריקה (בתחת) כדי לא לפספס. זריקות כמו גונל, מנוגון וכו' עשיתי לבד. את לא לבד! יש כמו שאת רואה עוד רבות בבועה הזו.... בהצלחה!

מה זה עוזבת???מה פתאום../images/Emo88.gif

וכי למה ומדוע? האם פיספסתי משהו???????? שולחת לך מסר פה עוזבים רק עם אישור מהרופא שיש בטא והריון

פיצקית

New member
תמר היקרה../images/Emo24.gif

בתור אחת שקיבלה אותי בזרועות פתוחות עם כניסתי לפורום, אני מאד מקוה שהפרידה שלך היא מהנסיבות נכונות ושאת בדרך לפורום השכן. בטח שמגיע לך שאחרי טיפול כזה כבר תהיי בהריון! מחכה לשמוע בשורות טובות עוד שבועיים!!

למעלה